Απο εκει που το επαιζε σιγουρος, αρχισε τις συγγνωμες ο σαββιδησ!!!

17:45 28/4/2014 - Πηγή: Fimotro
ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Συγνώμη για την άθλια εμφάνιση της ομάδας, για την οποία όμως έχει μεγάλη ευθύνη ο ίδιος, ζήτησε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου του Βορρά» ζήτησε...
συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την απαράδεκτη εμφάνιση
στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά:
«Οφείλω μια προσωπική συγγνώμη προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα προς όλους όσους ταξίδεψαν από όλα τα μέρη του κόσμου στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου.
Είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε και που δεν γιορτάσαμε την κατάκτηση ενός τίτλου. Είναι σκληρή, ιδιαίτερα επίπονη και ακριβή αυτή η εμπειρία, ωστόσο θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τους φίλους της ομάδας για την υπομονή και για την απόλυτη αφοσίωσή τους, η οποία σίγουρα θα ανταμειφθεί πολλαπλά.
Οι δεσμεύσεις μας προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν αλλάζουν.
Ιβάν Σαββίδης»

Λίγο νωρίτερα περισσότεροι από 100 οπαδοί του «δικέφαλου του Βορρά» βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και εξέφρασαν την απογοήτευσή τους τόσο για την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ όσο και για τη βαριά ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό βρίζοντας παίκτες και διοίκηση. Η κατάσταση πάντως δεν ξέφυγε και έπειτα από την έγκαιρη παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας της ΠΑΕ ηρέμησαν τα πνεύματα πριν πέσει χοντρό ξύλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα