Απαντηση στο... "φτανουν πια οι σωτηρες στην ερτ" !

00:47 21/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Αγαπητό Fimotro,
Απαντώ... με έντονη δυσαρέσκεια για την τόση "άδικη κριτική στα πρόσωπα των συναδέλφων" στον... "εκ των έσω" αφού δε τολμά...
να υπογράψει τις απόψεις του προφανώς γιατί είναι βολεμένος από το σύστημα της ΕΡΤ ΤΑ ΑΚΌΛΟΥΘΑ:

1ον Τα ονόματα που αναφέρονται... είναι όλοι καλοί συνάδελφοι που διέπρεψαν στην ΕΡΤ αλλά και στα ιδιωτικά κανάλια που για κάποιους λόγους το σύστημα ΕΡΤ
τους άφησε εκτός!
2ον Είναι όλοι τους μέλη της ΕΣΗΕΑ με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας και τηλεοπτικής παρουσίας ως γνωστόν στο γυαλί.
3ον Τα νούμερα... που έκαναν έχουν καταγραφεί από την AGB αφού όλοι τους είχαν πευχημένες τηλεοπτικές-ραδιοφωνικές εκπομπές και μάλιστα PRIME TIME.
4ον Είναι τουλάχιστον... απαράδεκτο και νομικά καταδικαστέο να αμφισβητείτε η δημοσιογραφική τους εμπειρία η οποία αποδεδειγμένα είναι μεγάλη!
5ον Ίσως κάποιο... που έχουν "εγκλωβιστεί στη μοναξιά τους" να θεωρούν ότι έκαναν... καλύτερες επιλογές με τους στημένους διαγωνισμούς και την πρόσληψη "αμούστακων δημοσιογραφικά παιδιών" που βεβαίως είχαν μια ευκαιρία να ξεκινήσουν τη δημοσιογραφία στην ΕΡΤ αλλά εξοστράκισαν επαγγελματίες με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας!
6ον Η ΕΡΤ πρέπει επιτέλους να... αποκτήσει "πλουραλιστικό" χαρακτήρα αφού την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες και βαρέθηκαν τον μονοκομματικό της χαρακτήρα!
7ον Οι επιτυχίες... δεν καταγράφονται μόνον στις μεταδόσεις των εκλογών όπου η ΕΡΤ παραδοσιακά της έχει αλλά... και κάθε μέρα όπου μέχρι σήμερα όλα έχουν πιάσει "πάτο"!
8ον Οι "Σωτήρες της ΕΡΤ"...πρέπει να είναι μόνο οι επαγγελματίες...αυτή δηλαδή που κάνουν τη δουλειά...!
9ον Θα είχε ενδιαφέρων αν ο "εκ των έσω" μας απαντήσει γιατί... τόσο μίσος για την κατά μέτωπο επίθεση των συναδέλφων μήπως τον ενοχλεί για κάποιος άλλος άγνωστος λόγος παίζοντας το ρόλο του "δημόσιου κατήγορου" και μάλιστα κατά καταξιωμένων συναδέλφων μελών της ΕΣΗΕΑ!

Υ.Γ. ΟΥΔΈΝ ΆΛΛΟ ΣΧΌΛΙΟ... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ
Σας ευχαριστώ...
Keywords
Αναζητήσεις
φτανει πια ερτ
Τυχαία Θέματα