Απαγωγη

10:10 8/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
το ζήσαμε κι αυτό! Την εβδομάδα που παραλίγο να διαλυθεί η κυβέρνηση, εξαιτίας της αποκάλυψης ότι ο συντονιστής της κυβέρνησης και στενότατος συνεργάτης του Πρωθυπουργού...
ήταν συνομιλητής των Χρυσαυγιτών, αλλά και μάρτυρας ότι υπάρχει επηρεασμός της δικαιοσύνης από τον Πρωθυπουργό, αυτήν την εβδομάδα λοιπόν εμφανίστηκε δημοσκόπηση από τους ''γνωστούς άγνωστους'' που δίνει (μικρό) προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του Σύριζα, αλλά με αύξηση των ποσοστών της..!

Δηλαδή
τι ακριβώς συνεκτιμήθηκε υπέρ της κυβέρνησης; H δήθεν έξοδος στις αγορές που τελικά πάει για το καλοκαίρι και που αν γίνει θα μοιάζει πιο πολύ με την έξοδο του Μεσολογγίου; Η χθεσινή εξαγγελία του Σαμαρά (πότε πρόλαβαν), ο οποίος παρουσίασε την υποχρέωση της κυβέρνησης να μας επιστρέψει το ΦΠΑ που μας χρωστάει, σαν μεταρρύθμιση; Μήπως την επόμενη εβδομάδα οι εργολάβοι των δημοσκοπήσεων θα επιβραβεύσουν το Σουλτάνο Σαμαρά και για τη φίμωση του διαδικτύου και της ενημέρωσης;

Δε θα ασχοληθώ άλλο με τους εν λόγω κυρίους. Απλά θα τους πω ότι τη λογική μας δε μπορούν να την απαγάγουν. Ούτε να ξεπλύνουν τις αμαρτίες της συγκυβέρνησης.

Κι επίσης θα τους θυμίσω ότι: στις εθνικές εκλογές του Μαΐου του 2012, πάλι για την ίδια ''εκπομπή-δελτίο προπαγάνδας'', η ''εταιρία'' τους έδινε με αναγωγή επί των εγκύρων 6,1% (16,78% τελικό) στον ΣΥΡΙΖΑ, 3,1% (6,97% τελικό) στη ΧΑ και 4% (2,9% και εκτός Βουλής) στο ΛΑΟΣ!

Αλλά ακόμα και μετά από τις εκλογές του Μαΐου με τόσο πρόσφατο το εκλογικό δείγμα σε έρευνα πάλι για την ίδια ''εκπομπή'' που δημοσιεύθηκε για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου στις 30 Μαΐου, έδιναν στην Χρυσή Αυγή πρόθεση ψήφου 4,2% (6,90 τελικό αποτέλεσμα)...!

ΥΓ. Σας μεταφέρω πραγματικό διάλογο, φίλου με κοπέλα από το τηλεφωνικό κέντρο της εν λόγω ''εταιρίας'' που συνέβη στις 5 Απριλίου κατά τη διάρκεια της παραπάνω έρευνας, για να δείτε πως διεξάγετε η έρευνα κι αφορά στις περίεργες ερωτήσεις για τον Παπανδρέου.

Ρωτά λοιπόν η κοπέλα από το τηλεφωνικό:

"Τι θα θέλατε να κάνει ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ"

1. Ο Παπανδρέου να φύγει από το ΠΑΣΟΚ

2. Το ΠΑΣΟΚ να φύγει από την κυβέρνηση

Απαντά ο ερωτηθείς:

''Να μπει και το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου φυλακή!''

Η κοπέλα σκάει στα γέλια και απαντά: ''Μα δεν έχουμε τέτοια επιλογή στις ερωτήσεις.''

Και ο φίλος: ''Να βάλετε! Σίγουρα θα μαζέψει ποσοστό.''

Και απαντά η κοπέλα: ''ΤΟ ΞΕΡΩ! Όλοι αυτό μου λένε!''

Αυτά κι ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα