Αντωνη, εαν και σημερα η μερκελ δεν συζητησει το χρεος, κατσε στο βερολινο για μονιμες διακοπεσ!...

11:02 23/9/2014 - Πηγή: Fimotro
ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Αγαπητέ Αντώνη,
επανερχόμαστε σήμερα στο θέμα της συνάντησής σου με τη Μέρκελ ευελπιστώντας ότι θα πιέσεις την φίλη σου Γερμανίδα να κάνει μια δημόσια δήλωση για το χρέος.
Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για εσένα. Ο πολιτικός σου χρόνος τελειώνει, το...
ενδεχόμενο
των πρόωρων εκλογών πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και η εικόνα που υπάρχει στην κοινωνία για εσένα είναι η χειρότερη που είχε ποτέ αρχηγός της ΝΔ από το 1974 και μετά.
Κατάφερες να σπάσεις και το ρεκόρ του μακαρίτη Γεωργίου Ράλλη σε αντιδημοφιλία. Τότε όμως υπήρχε η πραγματική ανάγκη για αλλαγή και ο Ανδρέας σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά του.
Τώρα, τέτοιο ρεύμα στην κοινωνία υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχει όμως μια καθολική αντιπάθεια για την πολιτική σου και αυτό θα εκφραστεί στις κάλπες όσες φοροελαφρύνσεις και αν φέρεις απο εδώ και πέρα.
Αγαπητέ Αντώνη, σήμερα είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Όχι φυσικά για να βγούν τα παπαγαλάκια του Μαξίμου και να διαρρέουν σε χαχόλους ότι έθεσες το θέμα χρέους.
Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να πείσεις την κοινή γνώμη ότι ανάγκασες τη Μέρκελ να κάνει δημόσια δήλωση για το χρέος της χώρας.
Εάν δεν είσαι σε θέση να κάνεις ούτε και αυτό, αγαπητέ Αντώνη, κάτσε στο Βερολίνο για μόνιμες διακοπές! Στην Ελλάδα το κλίμα θα βαραίνει συνεχώς πολύ επικίνδυνα για εσένα. Και καταλαβαίνεις πολύ καλά τι σημαίνει αυτό...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα