Ανηλικοι δολοφονοι υπηρετουν την ιταλικη μαφια !

21:07 29/4/2013 - Πηγή: Fimotro
Θα έπρεπε να πηγαίνουν στο σχολείο, όμως, αντί να μάθουν ιστορία και μαθηματικά, παίρνουν «άριστα δέκα» στο χειρισμό των όπλων, ...
στη διακίνηση ναρκωτικών και στις κλοπές.
Η επιστράτευση των «baby killer» από την ιταλική μαφία, κινδυνεύει να πάρει διαστάσεις φαινομένου, καθώς ολοένα περισσότερα κλαν της Καμόρα και όχι μόνο, στοχεύουν σε ανήλικα παιδιά για να τα εκπαιδεύσουν, ώστε να γίνουν η νέα γενιά δολοφόνων.

Από
τη Σικελία στη Ναπόλη, οι μαφιόζικες οικογένειες αποκτούν νέα μέλη, με μικρά παιδιά, ηλικίας ακόμα και 12 ετών, που προσηλυτίζονται, εγκαταλείποντας την παιδικότητά τους μια για πάντα.

Όπως αναφέρει το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του πολιτικού περιοδικού L’Espresso, «τα παιδιά είναι έτοιμα για όλα, ακόμα και να σκοτώσουν. Ξέρουν να χειρίζονται μπερέτα και καλάσνικοφ».

Μπορεί παλαιότερα η Καμόρα ή η Κόζα Νόστρα να χρησιμοποιούσε ανηλίκους για δευτερευούσης σημασίας αποστολές, όπως διακίνηση ναρκωτικών, τα τελευταία χρόνια, όμως, έχουν γίνει πραγματικοί στρατιώτες.

Έχουν όλοι όπλο, κλέβουν, συμμετέχουν σε απαγωγές, εισπράττουν χρήματα για «προστασία», δείχνουν απόλυτο σεβασμό στους «νονούς» και είναι έτοιμοι να σκοτώσουν.

Πριν τρεις μήνες είχε προκαλέσει σοκ βίντεο που κυκλοφόρησε, με τρεις ανήλικους να χρησιμοποιούν ρεβόλβερ με όση ευκολία χειρίζονται τα κινητά τους τηλέφωνα.

Την ίδια ώρα, στη Νάπολη, αγόρια συνελήφθησαν για τη δολοφονία ενός άνδρα ασφαλείας, από τον οποίον προηγουμένως είχαν αφαιρέσει το όπλο του.

Από την άλλη, όποιος τολμά να ορθώσει το ανάστημά του, πεθαίνει. Αυτό συνέβη στον 17χρονο Τσίρο Φοντάναροσα, ο οποίος δολοφονήθηκε με επτά σφαίρες στο κεφάλι στο κέντρο της Νάπολης, σαν ήταν «αφεντικό».

Όπως αναφέρει το ιταλικό περιοδικό, το πρώτο τρίμηνο του 2013 πραγματοποιήθηκαν 1.094 συλλήψεις ανηλίκων, οι οποίοι κατέληξαν σε ιδρύματα, κοινότητες ή φυλακές ανηλίκων με τις κατηγορίες κλοπής, εμπορίου ναρκωτικών, αλλά και δολοφονίας.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα