ΕΔΕ για τον 17χρονο που έμεινε παράλυτος μετά από εγχείρηση

Σε ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα διακομίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας ο 17χρονος Π.Γ από τη Μυτιλήνη ο οποίος υπέστη κινητικές βλάβες συνεπεία χειρουργικής επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί πριν από δέκα ημέρες....

Ο 17χρονος εισήχθη στο χειρουργείο στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης για την αφαίρεση αιμαγγειώματος στον εγκέφαλο, διαμέτρου 1,5 εκατοστού,
την Παρασκευή 19 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης που έγινε με μηχάνημα πλοήγησης, ο γιατρός διαπίστωσε πως υπήρχε απόκλιση στο εύρημα της μαγνητικής και το αιμαγγείωμα ήταν πιο μεγάλο.

Η επέμβαση δεν ολοκληρώθηκε -για το θέμα έχει ζητηθεί ήδη Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το υπουργείο Υγείας- και όταν ο ασθενής συνήλθε από τη νάρκωση του χειρουργείου διαπιστώθηκε ημιπληγία στα αριστερά άκρα του. Μετά τη διαπίστωση των βλαβών μεταφέρθηκε με C-130 στην στον Ευαγγελισμό ώστε να γίνει η επέμβαση για την αφαίρεση του αιμαγγειώματος στο κεφάλι –όπως κι έγινε την περασμένη Πέμπτη.

Το αίτημα για την διακομιδή του 17χρονου στη Λάρισα από τους θεράποντες ιατρούς στον Ευαγγελισμό δηλώθηκε στο ΕΚΑΒ χθες το μεσημέρι, και σήμερα, το ΕΚΑΒ επιδεικνύοντας την δέουσα αμεσότητα διεκόμισε τον ασθενή σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.
Keywords
Τυχαία Θέματα