ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

08:00 13/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια τοπικές βροχές και καταιγίδες που τη νύχτα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές προβλέπονται από την Ε.Μ.Υ για σήμερα Τετάρτη.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στη δυτική Ελλάδα θα είναι κατά...

τόπους περιορισμένη. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ που από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία στα ανατολικά ηπειρωτικά τοπικά 24 βαθμοί
Κελσίου.
Αναλυτικά:
Αττική: Γενικά αίθριος. Το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και από τις βραδινές ώρες τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι: νότιοι 3 με 4 που Από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
 Μακεδονία, Θράκη: αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Στα δυτικά από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
 Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: το πρωί λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως το βράδυ στα βορειοδυτικά. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ Θερμοκρασία: Από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
 Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Το βράδυ θα αυξηθούν οι νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
 Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα