Αναξιοπιστος ο τσιπρας, λεει ο λαφαζανης

17:48 16/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΕ ΣΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ
Ολομέτωπη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης λέγοντας πως και τον Ιανουάριο έλεγε...
πως είναι παρα φύσιν τα μνημόνια αλλά τελικά τα έφερε και εκείνος.
Λαφαζάνης: Πολιτικά αναξιόπιστος ο Τσίπρας
Χαρακτήρισε πολιτικά αναξιόπιστο
τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος - όπως είπε - δεν μπορεί να γίνει πιστευτός για οποιαδήποτε εξαγγελία του για το μέλλον της χώρας.
Εκτίμησε πως ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία και αποκλείοντας οποιαδήποτε περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως στην προηγούμενη κυβέρνηση έγινε εκκαθάριση από την αριστερή πτέρυγα για να έρθει ίσως το πιο σκληρό μνημόνιο.
Είπε πως το δίλημμα είναι "μνημόνιο ή τέλος των μνημονίων" και κατηγορώντας τους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, είπε:
"Το δίλημμα που προσπαθούν να εμφανίσουν οι δύο αυτοδιορισμένοι μονομάχοι δεν είναι τι πρόγραμμα έχει ο καθένας, δεν έχει τι πολιτική θα ακολουθήσει αυτά είναι φαντάσματα, γιατί σε αυτά ταυτίζονται και συμπυκνώνονται στο τρίτο μνημόνιο. Το πραγματικό δίλημμα είναι Τσίπρας ή Μεϊμαράκης".

Μάλιστα "καρφώνοντας" την επικοινωνιακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ που τις τελευταίες ημέρες προτάσσει το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα με τη φράση "ψηφίζουμε πρωθυπουργό" είπε:
"Έλεος. Τι πάει να πει ψηφίζουμε πρωθυπουργό. Λευκό χαρτί ψηφίζουμε; Δεν θέλουν να πουν την αλήθεια. Ψηφίζουμε τρίτο μνημόνιο".

Κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ένα δυνατό ποσοστό στη Λαϊκή Ενότητα ώστε να μπορεί να καθορίσει το μετεκλογικό πολιτικό σκηνικό. Ερωτηθείς για το ποιες θα είναι οι δυσκολίες στην περίπτωση μετάβασης από το ευρώ στη δραχμή, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε πως θα υπάρξουν κάποιες μικρές αλλά αντιμετωπίσιμες αναταράξεις, ωστόσο η συνέχεια θα είναι θετική αφού θα ενισχυθούν οι εξαγωγές και η παραγωγή.
Τόνισε πως στην πραγματικότητα στην Ευρώπη δεν υπάρχει κοινό νόμισμα αφού η Γερμανία για παράδειγμα δανείζεται με αρνητικό επιτόκιο
Keywords
Τυχαία Θέματα