Ρουμενιγκε στο gazzetta.gr : σεβομαστε τον ολυμπιακο

17:16 16/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ, ΣΤΟ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ" ΘΑ ΕΡΧΕΣΤΕ... ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!
Ο «θρυλικός» Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε μίλησε στο gazzetta.gr για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν κάνοντας ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο «Γ.Καραϊσκάκης»...
Στις αρχές της δεκαετίας του '80 ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε έφτανε στο peak της καριέρας του κατακτώντας για δύο συναπτά έτη την Χρυσή Μπάλα (1980, 1981).

Πρόκειται
για ένα τοτέμ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που σκόραρε ακατάπαυστα κατά την διάρκεια της 15χρονης καριέρας του.

Έγραψε την δική του ραψωδία με την Μπάγερν και την Εθνική Γερμανίας, ενώ είχε αξιοσημείωτη παρουσία στην Ίντερ.

Ο «Βασιλιάς Κάλε» το 1991 αποδέχθηκε την πρόταση του Φραντς Μπεκενμπάουερ αναλαμβάνοντας ρόλο αντιπροέδρου στους Βαυαρούς.

Διατήρησε το συγκεκριμένο πόστο μέχρι το 2002 για να προβιβασθεί εν συνεχεία σε πρόεδρο του εκτελεστικού συμβουλίου του συλλόγου.

Ο μεγάλη δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου ηγείται της αποστολής της Μπάγερν στην Αθήνα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο παλαίμαχος στράικερ, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινή ημέρας στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η αποστολή των πρωταθλητών Γερμανίας κατέθεσε την δική του άποψη για το ματς με τον Ολυμπιακό στο gazzetta.gr.

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία από τις πιο σκληρές έδρες στην Ευρώπη, αλλά ακόμη και αν δεν συνέβαινε αυτό η Μπάγερν δεν θα μπορούσε να υποτιμήσει κανένα αντίπαλο. Είναι ένας σύλλογος τον οποίο σεβόμαστε.

Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη την φετινή μας παρουσία στους ομίλους του Champions League».
Keywords
Τυχαία Θέματα