Ανακριτες του κκ κινας επνιξαν κρατουμενο κατα τη διαρκεια της ανακρισης...

08:15 5/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Κινέζος αξιωματούχος ο οποίος πέθανε κατά τη διάρκεια ανάκρισης, πνίγηκε τελικώς, σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, από ανακριτές του ΚΚ Κίνας, ...
ενώ ανακρινόταν.
Ο Γιου Κίγι, αρχιμηχανικός της κρατικής εταιρείας στο Γουεϊνζού, πέθανε στις 9 Απριλίου 2013.
Το κεφάλι του κρατήθηκε, όπως φαίνεται, εντός παγωμένου νερού από έξι ανακριτές οι οποίοι προσπαθούσαν να του αποσπάσουν ομολογία, σημειώνουν οι Times του Πεκίνου, επικαλούμενοι έγγραφα της εισαγγελίας.
Οι ανακριτές θα δικαστούν για σκόπιμη επίθεση και βλάβη στην υγεία του Γιου, αναφέρεται στο ρεπορτάζ.
Το κεφάλι Γιου είχε εισαχθεί στο νερό πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του τη νύκτα της 8ης Απριλίου, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε τις πρώτες ώρες της 9ης Απριλίου.
Κρατούνταν από το Μάρτιο για υπόθεση η οποία αφορούσε συμφωνία για μεταβίβαση και χρήση γης. Φέρεται να κρατήθηκε συνολικά για 38 ημέρες.
Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο θάνατος του Γιου Κιγί προήλθε από εισροή υγρών στους πνεύμονές του, η οποία στάθηκε μοιραία για τη λειτουργία τους.
Οι φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε η κινεζική εφημερίδα δείχνουν επίσης και πολλούς μώλωπες στο σώμα του θύματος.
Ο Γιου Κιγί ήταν μέλος του ΚΚ Κίνας στην οργάνωση της Industry Investment Group στο Γουενζού και πέθανε κατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής πειθαρχικής διαδικασίας, στην οποία τα στελέχη είναι υποχρεωμένα να ομολογούν λάθη, παραλείψεις ή και ατασθαλίες.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα