Αμεση η κινητοποιηση για τη μικρη μαριαλενα...

08:00 11/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Άμεση ήταν η ανταπόκριση των αναγνωστών μας, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η 3,5 ετών τετραπληγική Μαριαλένα ...
μετά το χθεσινό ρεπορτάζ που πρόβαλε το protothema.gr.

Άμεση ήταν και η κινητοποίηση του υπουργού Υγείας, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή καθώς και του προέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτρη Κοντού για τη μικρή
Μαριαλένα η οποία όντας τετραπληγική, έχει άμεση ανάγκη ένα ιατρικό μηχάνημα, τον ορθοστάτη, χάρη στον οποίο μπορεί και στέκεται όρθια.

Το άτυχο παιδί ήταν περίπου δέκαπέντε μηνών όταν έπεσε από το μπαλκόνι του έκτου ορόφου. Από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς της οικογένειας, ενώ η μητέρα της έμεινε χωρίς δουλειά για να φροντίζει το παιδί της. Ο πατέρας κάνει ελάχιστα μεροκάματα ενώ στην οικογένεια υπάρχουν άλλα δυο ανήλικα παιδιά.

Η οικογένεια Μπαριανού ευχαριστεί τους αναγνώστες, τους κρατικούς φορείς και το protothema.gr για την άμεση ανταπόκριση.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αναγνώστες σας για την ευαισθητοποίηση και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόβλημα μας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους κρατικούς φορείς που ενδιαφέρθηκαν για τη Μαριαλένα μου. Μου τηλεφώνησαν από τον ΕΟΠΥΥ και μου είπαν ότι μαζί με το υπουργείο Υγείας αποφάσισαν να με βοηθήσουν και να εγκρίνουν το χρηματικό ποσό για την αγορά της συσκευής. Ήδη τους προσκόμισα τα έγγραφα που μου ζητήθηκαν και αύριο θα τεθεί το θέμα του παιδιού μου στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και το protothema.gr για την ανάδειξη του προβλήματος», λέει η οικογένεια Μπαριανού στο protothema.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα