Αλεξη, ο αγωνας των 90΄ τελειωσε, μαζι και η παραταση, των 30΄ τωρα ειμαστε στα penalty΄s!!!

12:41 15/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αλέξη, γνωρίζοντας ότι είσαι «φαν» του ποδοσφαίρου και λάτρης συγκεκριμένης ομάδας, είπα να χρησιμοποιήσω ποδοσφαιρικούς όρους και όχι οικονομικούς, εδώ που έχουμε...
φτάσει μήπως και σε βοηθήσουν να βρεις λύση. Να είμαι ειλικρινής τον ποδοσφαιρικό όρο τον δανείστηκα από ξένους ανταποκριτές διεθνών δικτύων που βρίσκονται στην Αθήνα η έρχονται απεσταλμένοι και έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε μαζί τους, ακούγοντας και τη δική τους κριτική και γνώμη
από τα έμπειρα χείλη τους!

Όπως τονίζουν, και συμφωνώ μαζί τους, Ελλάδα και δανειστές είναι δυο διαφορετικές ομάδες, που μετά από 5 περίπου μήνες αγώνα για ένα τελικό αποτέλεσμα με ένα αξιοπρεπές σκόρ, ο αγώνας δεν τελείωσε στον κανονικό του χρόνου ούτε στην παράταση και τώρα είμαστε στα Penalty΄s.

Το σκόρ δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Εκείνο που μπορεί να μαντέψει, είναι ότι η Ελληνική ομάδα είναι πολύ αδύναμη και έχει εξαντληθεί. Έχει κακό τερματοφύλακα και άστοχους σουτέρ. Έτσι είναι δύσκολο να μαντέψεις το σκόρ. Το ιδεώδες θα ήταν ένα 2-1 αλλά με τη φόρα και το πλεονέκτημα που έχουν οι πάρει οι ξένοι φαίνεται ότι το σκόρ θα είναι πολύ βαρύτερο.

Ποιες θα είναι οι συνέπειες κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Επειδή υπάρχουν και στημένα παιχνίδια ας ελπίσουμε ότι οι ξένοι δεν θα μας ξεφτιλίσουν με βαρύ σκόρ. Εκτός εάν αποφασίσουμε να μην συμμετέχουμε στη διαδικασία των Penalty΄s. Έχεις όμως μια ευκαιρία Αλέξη, που μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και την ταπείνωση. Να αλλάξεις τερματοφύλακα και να αξιοποιήσεις τους καλύτερους σουτέρ που έχεις. Αυτοί που τώρα χρησιμοποίησες δεν απέδωσαν.

Ευθύνη βέβαια φέρεις και εσύ, πιστεύοντας ότι οι δανειστές δεν θα μας πετάξουν εκτός ευρώ, διότι μια τέτοια πράξη θα είχε συστημικό κίνδυνο, παρασύροντας τους πάντες σε ένα οικονομικό ΚΡΆΧ. Αυτό ήταν λάθος. Στη συνέχεια, πέρασε στον Ελληνικό λαό η εντύπωση, ότι με την αλλαγή της ονομασίας «τροΐκανών» σε «θεσμούς» με επιθετικούς προσδιορισμούς και «σκληρή» διαπραγμάτευση θα είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πιστέψαμε ακόμη, ότι λόγω της Γεωπολιτικοστρατηγικής θέσης της Ελλάδας είμαστε το κέντρο της «γης» και όλοι θα στέκονται προσοχή!. Το αποτέλεσμα έδειξε το αντίθετο. Το μόνο που έχουμε καταφέρει είναι όλα τα διεθνή ΜΜΕ να ασχολούνται μαζί μας αρνητικά, και η κυβέρνηση να έχει παρασυρθεί σε ένα δεύτερο σύνδρομο συνωμοσίας εναντίον μας από τους λαούς της Ευρώπης. Πιστεύει ότι όλοι θέλουν την καταστροφή της χώρας μας αντί να κοιτάμε τα «μούτρα» μας στον καθρέφτη.

Αλέξη, η αποχώρηση χθες της Ελληνικής αποστολής, Δραγασάκης-Τσακαλώτος-Παππάς από τις Βρυξέλλες δείχνει το αδιέξοδο. Το φορτίο που σηκώνεις είναι πολύ βαρύ. Στα χέρια σου κρατάς την Ελλάδα. Εάν δεν μπορείς να το σηκώσεις, κάλεσε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και ζήτησε ένα στήριγμα. Μια Εθνική συνεννόηση, υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα ήταν ένα βήμα προς τα εμπρός, διότι πάνω απ΄όλα είναι η Ελλάδα και όχι τα κόμματα και οι κυβερνήσεις.

Αλέξη κάνε την πρώτη κίνηση, εγωισμοί και στρουθοκαμηλισμός, εδώ που έχουμε φτάσει, δεν χωράνε! Μια καταστροφή, είναι καταστροφή, και σβήνει κάθε ελπίδα και προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον του ελληνικού λαού, με απρόβλεπτες συνέπειες! Ας μην ζήσουμε στην Ελλάδα ένα ελληνικό «Βατερλό».
Keywords
Τυχαία Θέματα