''αυτοδυναμια ο στοχος του συριζα, ομως δεν αποκλειονται και οι συμμαχιεσ''...

«Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε για αυτοδυναμία, το οποίο είναι πάρα πολύ πιθανό. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε την πολιτική που έχουμε ...
για ευρύτερες συμμαχίες των αριστερών δυνάμεων» δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νέων μέτρων, ο κ. Μηλιός επεσήμανε ότι δεν πρέπει να στεκόμαστε στις ονομασίες των μέτρων, αν είναι νέα
μέτρα ή οριζόντια.
«Το θέμα είναι ότι από αυτά που έχει ήδη σχεδιάσει και έχει συμφωνήσει η ελληνική κυβέρνηση, και τα οποία βλέπουμε το σχέδιο του προϋπολογισμού, προβλέπονται για το αμέσως επόμενο διάστημα, για το 2014, τεράστιες μειώσεις στο κοινωνικό κράτος, επομένως στον έμμεσο μισθό, αλλά μειώσεις ακόμα και στον ονομαστικό μισθό» τόνισε.
Αναφερόμενος στη θεωρία των δύο άκρων, ο κ. Μηλιός επεσήμανε ότι έχει καταπέσει πλήρως στη συνείδηση του κόσμου, ενώ υπάρχουν δηλώσεις στελεχών της ΝΔ, όπως ο κ. Αντώναρος, που έχουν απορρίψει αυτή τη θεωρία. «Είπε το προφανές, ότι υπάρχουν τα δύο άκρα, το ένα είναι η εγκληματική οργάνωση και το άλλο όλα τα άλλα κόμματα» πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για το αν θα επιστρέψουν οι ψηφοφόροι με αυτή τη θεωρία στη ΝΔ, δήλωσε ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, συμπληρώνοντας ότι αν γίνουν εκλογές τώρα ή όποτε γίνουν, η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ θα είναι μεγάλη.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα