Αδωνις για κυριακο : θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος

16:00 7/3/2016 - Πηγή: Fimotro
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ!
Την πεποίθησή του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά Fm ο...
Α. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην χθεσινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά,
υπογραμμίζοντας πως και παρών είναι και απόλυτα δικαιωμένος.
«Ότι και αν έκανε ο Αντώνης Σαμαράς θα έχανε.
Ο ελληνικός λαός δεν άντεχε να μη ζήσει την περίοδο Τσίπρα» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε πως ο Κ. Μητσοτάκης με τις φιλελεύθερες κινήσεις που θα κάνει, θα καταστήσει την Ελλάδα επενδυτικά φιλικά.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίζει τα νομοσχέδια της κυβέρνησης.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ.Γεωργιάδης και στα δημοσιεύματα περί παρέμβασης του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στο έργο της εισαγγελέως εφετών Αθηνών Γεωργία Τσατάνη.
«Δεν έχει υπάρξει σε όλη τη μεταπολίτευση δικαστικός να έχει κατηγορήσει υπουργό για παρέμβαση στο έργο του» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αφού τόνισε πως η απάντηση του κ. Παπαγγελοπούλου είναι στην ουσία παραδοχή της ενοχής του, ζήτησε να συγκληθεί άμεσα η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας για να δώσει ο υπουργός εξηγήσεις.
Σ.Σ. Fimotro : ας εξηγήσει κάποιος στον Άδωνι που βιάζεται για υπουργική καρέκλα, ότι εάν συμβεί αυτό που λέει για τον Μητσοτάκη και κληθεί ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ να κυβερνήσει τη χώρα μέσα σε Μνημόνια, σε έξι μήνες και ένα χρόνο θα αποτελεί και αυτός παρελθόν!
Keywords
Τυχαία Θέματα