Αδιαβαστος για την ερτ ο μ. χρυσοχοιδησ!

Γράφει ο Κ.Π.
Aγαπητό Fimotro,
Αδιάβαστος πιάστηκε ο υπουργός Υποδομών Μ. Χρυσοχοϊδης χθες στη Βουλή, προσπαθώντας να απαντήσει στην κριτική της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία τόνισε, ότι αυτό που συμβαίνει...
στην ΕΡΤ τώρα, είναι το αποτέλεσμα των διοικήσεων που διόρισε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ 2010-2011. Ο κ. Υπουργός εξαπέλυσε άγρια επίθεση, εναντίον της ΕΡΤ,
για τα όσα υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Όνειδος, κυρία Κωνσταντοπούλου, είναι αυτό που ο ελληνικός λαός, οι άνεργοι, οι φτωχοί πολίτες, ο ελληνικός λαός πλήρωνε από το υστέρημά του για να λέτε εσείς την ΕΡΤ κερδοφόρα..».

Ο κ. Χρυσοχοϊδης εμπνεύστηκε από τις δηλώσεις του «ειδικού» περί τα τηλεοπτικά κ. Μόσιαλου για την ΕΡΤ, στις 31-1-2012 που έλεγε ότι: «Η ΕΡΤ εισπράττει από το ανταποδοτικό τέλος, που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι και ο Ελληνικός λαός 300 εκατ. ευρώ. Ποσό που αντιστοιχεί περίπου στο σύνολο της διαφημιστικής δαπάνης των ιδιωτικών ΜΜΕ. Θα περίμενε λοιπόν κανείς να έχει τουλάχιστον το 50% της τηλεθέασης». Τι είχε πει ο άνθρωπος και πως μετράει την θεαματικότητα!!! Ο λαϊκισμός στο αποκορύφωμά του.

Ξεχνάνε οι πολιτικοί όλων των κυβερνήσεων, πέρα από τις παρεμβάσεις και πολιτικές εις βάρος της ΕΡΤ που ακολούθησαν, από τα 4.25 ευρώ το μήνα(σε άλλες χώρες είναι 2σιο η 3πλάσιο+κρατική επιδότηση) που εισέπραττε η ΕΡΤ, το 1.60-1.80 ευρώ, πήγαινε κατ'ευθείαν στο κράτος. Αν λοιπόν τα 2 η 2.50 ευρώ το μήνα είναι αυτά που τον έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση(φτώχεια, κατάθλιψη) που περιγράφει ο κ. Χρυσοχοϊδηςς, τότε συμφωνώ μαζί του, για τον μισό καφέ το μήνα που κερνάει ο Έλληνας την ΕΡΤ.

Πρέπει όμως να γνωρίζει ο φορολογούμενος, ότι τα ποσά που πληρώνει για τα υπερχρεωμένα ιδιωτικά κανάλια είναι πολύ περισσότερα και ο «μύθος» ότι δεν πληρώνουν τίποτα, είναι παραμύθι! Επιπλέον, έχει την επιβάρυνση των διαφημίσεων, τα τηλεοπτικά παιχνίδια που δήθεν μοιράζουν χρήματα, τα sms, μηνύματα, τηλέφωνα που χρεώνονται 3 και 4 ευρώ κ.ά. Αν τα αναλύσουμε όλα αυτά, τότε θα δούμε τι πληρώνει ο Έλληνας στα ιδιωτικά κανάλια. Αυτά όμως μια άλλη φορά.

Το θέμα είναι πως διαχειρίζεσαι εσύ τα χρήματα του Ελληνικού λαού, για να του τα ανταποδώσεις. Αυτό είναι το ζητούμενο αγαπητέ κ. υπουργέ. Αλλά τώρα όπως έγινε η ΕΡΤ μετά το «ΜΑΎΡΟ» και τη διάλυση ενός κοινωνικού αγαθού, με τα όποια προβλήματα, φάτε την στα «μούτρα»(!!!). Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, το πείραμα ΕΡΤ, δείχνει τη δημιουργία, ενός τερατογεννούς υβριδικού «μορφώματος» με άγνωστο περιεχόμενο δομή και στόχους, εάν και όποτε ολοκληρωθεί η εγκυμοσύνη(!). Μάλλον όμως θα χρειαστεί καισαρική, με δυσάρεστα αποτελέσματα!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα