ΑΔΑΜΙΔΗΣ:ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΣ

09:41 1/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Απάντηση στον Γιώργο Σπανό έδωσε ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου υποστήριξε πως ο Κάκος σκόπευε να διακόψει το ματς εις βάρος της ΑΕΚ, αν ο Ατρόμητος δεν έλεγε «ναι» στη διακοπή, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης, καταγγέλοντας ...
παράλληλα επίθεση στον Βασίλη Δημητριάδη από ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου.
Ειδικότερα ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε στον «Sentra 103,3»
«Ο κ. Σπανός ψεύδεται, το συμβάν έγινε μπροστά μου γιατί ήμουν στα αποδυτήρια των διαιτητών. Δεν ζήτησε τίποτα από τον
κ. Κάκο, του είπε ο κ. Σπανός ότι θεωρούμε το ματς σα να έχει λήξει. Δεν του ζήτησε κανείς να συναινέσει για να λήξει ο τελικός. Απ ό,τι ξέρω ο κ. Κάκος συμπλήρωνε το φύλλο αγώνα».
Για το γεγονός ότι δεν παίχθηκαν 7 από τα 9 λεπτά των καθυστερήσεων είπε: «Ειλικρινά εγώ έμαθα μετά ότι υπήρχε θέμα. Νόμισα ότι έληξε κανονικά το παιχνίδι. Πήγαμε στα αποδυτήρια του κ. Κάκου και μου είπε ότι συμπλήρωνε το φύλλο αγώνα. Ειλικρινά δεν ήξερα ότι είχε δείξει 9 λεπτά. Ημουν κάτω στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο».
Για τα επεισόδια ξεκαθάρισε: «Όπως είπα και πριν, είναι απαράδεκτα όλα τα κρούσματα βίας, είτε συμβαίνουν σε αγώνες που παίζει η ΑΕΚ ή άλλες ομάδες. Τα έχουμε καταδικάσει πολλάκις στο παρελθόν και τα καταδικάζουμε και τώρα. Είναι μια μεγάλη νίκη, είναι πολύ σημαντική η κατάκτηση του τροπαίου αλλά τα επεισόδια αμαυρώνουν λίγο τη σημερινή μέρα. Τα θεωρώ απαράδεκτα, είναι θέμα της ελληνικής πολιτείας και της Αστυνομίας και μόνο με πολιτική βούληση και θέληση της αστυνομίας μπορούν να αντιμετωπιστούν πολύ καλά».
Για όσα λέει ο κ. Σπανός για το ότι οι υπάλληλοι σεκιούριτι του τελικού ήταν υπάλληλοι που εργάζονται στους αγώνες της ΑΕΚ: «Ο κ. Σπανός μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είναι η εταιρία σεκιούριτι που χρησιμοποιεί η ΕΠΟ και άλλες ομάδες εδώ και πολλά χρόνια. Στα αποδυτήρια όντως υπήρξαν μεγάλες εντάσεις στο ημίχρονο, εγώ απουσίαζα σε μεγάλο διάστημα και όντως έγιναν αρκετά επεισόδια μεταξύ του Δημητριάδη, του Σπανού, ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Ατρόμητου. Εγώ έλειπα.
Τη διοργάνωση του αγώνα την έχει η ΕΠΟ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει η ΑΕΚ.
Ο κ. Δημητριάδης χτυπήθηκε στο ημίχρονο απ' ότι μου είπε ο ίδιος από παράγοντα του Ατρόμητου. Μου είπαν ότι ο κ. Σπανός επιτέθηκε και έβριζε τον κ. Κάκο στο ημίχρονο, υπήρχε ένταση μεταξύ του κ. Δημητριάδη και του κ. Σπανού και μου φαίνεται του κ. Αγγελόπουλου. Όπως είπα στις δηλώσεις μου, δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ατρόμητου για την πορεία στο Κύπελλο. Εγώ με τον κ. Σπανό έχω από πλευράς μου μια πολύ καλή σχέση και συνεργασία στη Σούπερ Λιγκ».
«Ο τίτλος θα φέρει θετικές εξελίξεις»
Ο Σταύρος Αδαμίδης παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο τίτλος θα φέρει θετικές εξελίξεις για την Ενωση. Παράλληλα, έκανε λόγο για προσωπική δικαίωση, ενώ για τα επεισόδια παραδέχτηκε πως έγιναν ακρότητες στο τέλος.
Αναλυτικά:
«Αυτός ο τίτλος που ήρθε μετά από εννέα χρόνια για την ΑΕΚ θα φέρει θε
Keywords
Τυχαία Θέματα