Toyς επικεφαλης ευπ και σδοε καλει η επιτροπη θεσμων και διαφανειας...

Τους επικεφαλής του ΣΔΟΕ και της ΕΥΠ θα καλέσει το αμέσως προσεχές διάστημα, με ομόφωνη απόφασή της, η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, μετά από σχετική πρόταση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου...

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλο θα κληθεί να ενημερώσει την Επιτροπή, κυρίως σχετικά με την πορεία ελέγχου
της «λίστας Λαγκάρντ», ενώ ο διοικητής της ΕΥΠ Θανάσης Δραβίλλας, με αφορμή τα περί υποκλοπών.
Όπως είναι ήδη γνωστό, μετά από δημοσίευμα που έφερε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να έχει υποστηρίξει πως τα τηλέφωνα του ιδίου και των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούνται, προκλήθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές.
Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος έχει θέσει θέμα χειρισμών εντός της ΕΥΠ σχετικά με την απόρρητη έκθεση της υπηρεσίας για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.
Όπως είπε σήμερα, μιλώντας στον Alpha 98,9, «μία απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ έγινε φέιγ βολάν». «Μπορεί άλλες πληροφορίες για άλλα θέματα, άλλους ανθρώπους ή και για την ασφάλεια της χώρας να έχουν φύγει και κάποιοι να έχουν βγάλει και χαρτζιλίκι», πρόσθεσε.
Πηγή : naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα