Πρωινό Mega: Ο τσακωμός Πέτρου και Τζένης πριν την πρεμιέρα και τα πηγαδάκια στους διαδρόμους

11:08 11/10/2013 - Πηγή: TNSite

Τελικά θα βγει Δευτέρα και ο Πέτρος… έτσι ήθελε έτσι έγινε! Και θα πάρουν φωτιά τα μηχανάκια της AGB καθώς η μάχη αναμένεται να είναι αμφίρροπη! Ωστόσο ξεκίνησαν και οι πρώτες γκρίνιες για το δεύτερο ζευγαράκι. Γιατί το πρώτο είναι μαθημένο!

Σε μια από τις συνάντησεις στο νέο στούντιο, ο Πέτρος και η Τζένη μάλωσαν. Διαφώνησαν και άρχισαν την κόντρα…τις φωνές και τους χαρακτηρισμούς.

Βέβαια το βράδυ τα βρήκαν πάλι όμως αυτό που μάθαμε είναι πως απο την πρώτη στιγμή δεν τα έχουν βρεί στα θέματα που θα παρουσιάζουν! Η Τζένη έχει άγχος

και είναι λογικό.

Ο Πέτρος πάλι είναι τελειομανής. Και ως εμπειρότερος από εκείνη νιώθει σιγουριά. Όμως το κλίμα δεν είναι καλό ανάμεσα τους με αποτέλεσμα και οι συνεργάτες να είναι κάπως…

Μάλιστα όπως διέρρευσε, ο Ουγγαρέζος είναι «σφικτός» και δεν κάνει πλακίτσα όπως με τον Λιάγκα! Μάλιστα έχουν ήδη στηθεί και πηγαδάκια που λένε «Ο Λιάγκας ήταν έτσι, ο Λιαγκας ήταν αλλιώς». Πάντως αν ξεκινήσουν με μουρμούρα, σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικοί γιατί όπως και το κάνουμε ένας τσακωμός πουλάει πιο πολύ από τις αγκαλίτσες!

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα