To koinωνικο προσωπο του ροναλντο...

...OTAN O AΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΗΘΟΣ...
Με επιστολή του προς τις δικαστικές αρχές του Μαιάμι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζητάει να αποσυρθούν οι κατηγορίες κατά του νεαρού οπαδού που μπήκε στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει στη διάρκεια φιλικού αγώνα με ομάδα των ΗΠΑ...

Σε μία άκρως αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Το περιστατικό έγινε το περασμένο καλοκαίρι
στο πλαίσιο της περιοδείας των «μερένγκες» στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με άσχημη κατάληξη για τον θαυμαστή του CR7, ο οποίος συνελήφθη και από τότε αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δικαιοσύνη.
Με την κίνησή του αυτή ο Ρονάλντο ζήτησε να αποσυρθούν οι κατηγορίες κατά του εισβολέα, τονίζοντας ότι είναι φοιτητής και μπορεί η κατάστασή αυτή να του δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. «Το όνομά του είναι Ρόναλντ Γκιόκα και είναι φοιτητής. Με αγκάλιασε και μιλήσαμε για λίγο, μέχρι να τον απομακρύνει η ασφάλεια. Δεν ήταν επιθετικός ή βίαιος, ενώ δεν πρόβαλλε καμία αντίσταση στους ανθρώπους της ασφάλειας. Με σεβασμό ζητώ να ξανασκεφτείτε τη στάση σας και να αποσύρετε τις κατηγορίες αυτές», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή που έστειλε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα