Omiλια και 200.000 για τη χιλαρι κλιντον...

19:07 8/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Ένα εκατομμύριο δολάρια θα βάλει στον... κουμπαρά της η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και όπως έντονα φημολογείται, υποψήφια των Δημοκρατικών ...
για το προεδρικό χρίσμα το 2016, Χίλαρι Κλίντον, για να εκφωνήσει πέντε ομιλίες σε πόλεις της δυτικής ακτής των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ η πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ ξεκινά σήμερα περιοδεία στην δυτική ακτή και θα εκφωνήσει πέντε συνολικά ομιλίες
για τις επιχειρηματικές τάσεις και την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας. Το πρόγραμμά της θα είναι βαρύ όμως η Χίλαρι δεν δείχνει σημάδια κόπωσης. Ίσα- ίσα, μάλλον προετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή της στην πολιτική ζωή της χώρας. Εάν πράγματι επαληθευτούν οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο χρόνο στις ΗΠΑ, ότι, δηλαδή, θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα το 2016 ως υποψήφια των Δημοκρατικών, τότε έχει αναλάβει να ενισχύσει και η ίδια -εκτός από τους χρηματοδότες της - την προεκλογκή της εκστρατεία αφού οι ομιλίες της είναι από... χρυσό.

Σύμφωνα με το "ABC Νews", για κάθε ομιλία της, η Χίλαρι αμείβεται με το ποσό των 200 χιλιάδων δολαρίων. Κατά την τετραήμερη περιοδεία της στην δυτική ακτή, είναι προγραμματισμένες πέντε ομιλίες της σε τρεις αμερικανικές πόλεις: το Σαν Φρανσίσκο, το Πόρτλαντ και το Λας Βέγκας.

Όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, η Χίλαρι... συνθλίβει όλους τους πιθανούς ανταγωνιστές της στην καταγραφή της πρόθεσης ψήφου για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εφημερίδας «Washington Post» από κοινού με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, συγκεντρώνει το 73% της πρόθεσης ψήφου, έναντι 12% που αποσπά ο νυν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και 8% της γερουσιαστή από τη Μασαχουσέτη, Ελίζαμπεθ Ουόρεν. Το χάσμα μεταξύ της Κλίντον και των πιθανών ανταγωνιστών της «είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ σε μια δημοσκόπηση σε τέτοια χρονική στιγμή τα τελευταία 30 χρόνια» που διεξάγονται οι έρευνες, σημειώνει η εφημερίδα. Πάντως η ίδια αποφεύγει μέχρι στιγμής να ανοίξει τα χαρτιά της.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα