Oi neoi του ολυμπιακου εριξαν τριαρα στον παναθηναϊκο

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ...
Παρουσία πολλών παλαιμάχων, οι οποίοι έγραψαν ιστορία με τη φανέλα των δύο ομάδων (Νικοπολίδης, Ράντος, Σαραβάκος, Νταμπίζας, Γεωργάτος, Μαυρογενίδης), οι ερυθρόλευκοι είχαν εύκολο έργο στις...
εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Εχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα έναντι των "πρασίνων" από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Γαρεφαλάκη (39') και Βέργου (45').

Το τρίτο γκολ
για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 70' και πάλι ο Γαρεφαλάκης "κλειδώνοντας" τη νίκη για την ομάδα του, η οποία απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα από το 73', όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νιούμαν.

Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός έπιασε τον Ατρόμητο στην κορυφή της βαθμολογίας στους 18 βαθμούς), ενώ ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην 11η θέση, έχοντας 6 βαθμούς σε 7 αγώνες.

Ολυμπιακός: Στρέζος, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Βούρος, Μεγαρίτης, Γαρεφαλάκης, Ανδρούτσος (75' Παπουτζίδης), Βέργος, Λιάτσι (61' Καραχάλιος), Μανθάτης (79' Ρέντζης)

Παναθηναϊκός: Λαμπίρης, Τούντορ, Μυρθιανός, Τζανουλίνος, Ζούλης, Μπαλατσούρας (60' Τριανταφυλλόπουλος), Νιούμαν, Αγγελόπουλος, Γεροκωσταντής (60' Χαλκιαδάκης), Λάμπρου (71' Ζαφειράκης), Υμεράι
Keywords
Τυχαία Θέματα