O παγκαλος για την πορεια τσιπρα...

18:53 9/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς να προτείνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής -όταν αποχωρήσει από τη θέση του ο Μπαρόζο- σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο,...
μέσω Twitter, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Χαράς
ευαγγέλια! Χάνουμε την σοσιαλιστική διεθνή αλλά θα αποκτήσουμε την Ευρωπαϊκή Αριστερά και μετά την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» έγραψε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός για να προσθέσει ότι το 1974 στο Ρόσιου της Λισαβόνας είχε συναντήσει για πρώτη φορά «έναν νεαρό αριστεριστή που τον έλεγαν Μπαρόζο και ήταν γνωστός ως προβοκάτορας».

Μάλιστα ο κ. Πάγκαλος είπε πως ο πρόεδρος της Κομισιόν ηγείτο του MRPT (Movimento Revolucionário do Povo Trabalhador) το οποίο, όπως σημείωσε, ζητούσε αθρόες εκτελέσεις των οπαδών του πρώην δικτάτορα Σαλαζάρ.

«Το 1994 ξανασυνάντησα τον Μπαρόζο Υπουργό Εξωτερικών της δεξιάς. Χρειάστηκε 20 χρόνια για να κάνει τη διαδρομή άκρα αριστερά δεξιός Υπουργός», «τιτίβισε» ο Θόδωρος Πάγκαλος και με φανερά ειρωνική διάθεση σχολίασε την εν λόγω... επίδοση συγκρίνοντας την με αυτή του Αλέξη Τσίπρα.

«Σαχλαμάρες, επίδοση είναι αυτή; Εδώ ο δικός μας Αλέξης κάνει την ίδια διαδρομή σε 20 μήνες. Σας σκίσαμε Πορτογάλοι οπορτουνιστές» έγραψε ο κ. Πάγκαλος.

Το 1994 ξανασυνάντησα τον Μπαρόζο Υπουργό Εξωτερικών της δεξιάς.Χρειάστηκε 20 χρόνια για να κάνει τη διαδρομή άκρα αριστερά δεξιός Υπουργός.
— Theodoros Pangalos (@tpangalos) May 9, 2013Σαχλαμάρες, επίδοση είναι αυτή; Εδώ ο δικός μας Αλέξης κάνει την ίδια διαδρομή σε 20 μήνες. Σας σκίσαμε Πορτογάλοι οπορτουνιστές.
— Theodoros Pangalos (@tpangalos) May 9, 2013
Keywords
Τυχαία Θέματα