Απεβιωσε η δημοσιογραφος ποπη χασιωτη...

18:23 9/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Σοκ προκάλεσε στο δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του αδόκητου θανάτου της δημοσιογράφου Πόπης Χασιώτη που έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, χτυπημένη από καρκίνο.
Τους τελευταίους δώδεκα μήνες έδινε άνιση...
μάχη με τον καρκίνο, με απίστευτη γενναιότητα και τέτοια αξιοπρέπεια που παρ' ότι βίωνε τον προσωπικό της Γολγοθά ήταν η ίδια που έδινε κουράγιο σε άλλους...
Η Πόπη Χασιώτη ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία το 1994 στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» απασχολούμενη στο ελεύθερο ρεπορτάζ, το στρατιωτικό και το εργατικό.
Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «ΕΚΤΡΟΠΗ» και τους Ρ/Σ «ΣΚΑΪ» και «CITY 99,5», κάνοντας ελεύθερο και ναυτιλιακό ρεπορτάζ.
Είχε γεννηθεί στον Αλμυρό Βόλου το 1972. Αφού αποφοίτησε από το Λύκειο Αλμυρού συνέχισε με σπουδές σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας στην Αθήνα.
Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών συλλυπείται τους οικείους της και χαρακτηρίζει την Πόπη Χασιώτη «μια καλή, άξια και σεμνή συνάδελφο, η οποία, δυστυχώς, έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα σε πολύ νεαρή ηλικία και ενώ είχε ακόμη πολλά να προσφέρει». Η κηδεία της θα γίνει στον Αλμυρό Βόλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα