O δραστηριος και οι χαρουμενοι!

15:43 12/8/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
ο δραστήριος (το τελευταίο διάστημα) βουλευτής Ευάγγελος Βενιζέλος, θα πρέπει πριν προσπαθήσει να μας πείσει για τη σφοδρότητα του μνημονίου του Αλέξη, καθώς και για τις προθέσεις και το πολιτικό ποιόν του...
Πρωθυπουργού, να μας απαντήσει πειστικά, γιατί ομού μετά του Αντώνη Σαμαρά παρέδωσαν την εξουσία στον
Αλέξη;
Επίσης να μας απαντήσει πειστικά, γιατί συνθλίβει (με το πολιτικό του βάρος) τη νέα Πρόεδρο του κινήματός του;

Η δε χαρούμενη παρέα της Συγγρού, η οποία χρησιμοποιεί εκφράσεις του τύπου ''ήταν παιδική χαρά το mail Χαρδούβελη, μπροστά στο μνημόνιο του Αλέξη'', θα πρέπει να απαντήσει στους ψηφοφόρους του κόμματός της αν το ''Μένουμε (με κάθε θυσία) Ευρώπη'' το εννοεί όπως μέχρι σήμερα, ψηφίζουμε μνημόνια που δεν εφαρμόζουμε ποτέ στο σύνολό τους, κάνοντας ευκαιριακές περικοπές χωρίς πλάνο, μην προχωρώντας σε Καμία Ουσιαστική μεταρρύθμιση.

Να μας πει η παρέα του Άδωνι και του Βορίδη, αν μένουμε στο ευρώ με τον τρόπο που μπήκαμε στο ευρώ, κορο'ι'δεύοντας τους κουτόφραγκους δηλαδή, για να πάρουμε τα φράγκα τους και για να ικανοποιήσουμε την εκλογική πελατεία μας.

Εγώ απλά να θυμίσω και να κλείσω, ότι από το 1993 (που ο Αντώνης Σαμαράς ανέτρεψε τον Μητσοτάκη που τόλμησε τότε να αναφερθεί σ΄ ένα είδος μνημονίου απαραίτητο για τη χώρα) μέχρι και το 2009, προσελήφθησαν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα περί τα 600.000 (!!!) άτομα, μ' αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί το κόστος του δημόσιου τομέα με 500 (!!!) δις ευρώ συνολικά, κι 11 δις ευρώ ετησίως.

Καταλαβαίνετε (και δεν αναφέρθηκα στο δράμα-παράνοια των συντάξεων και των ασφαλιστικών ταμείων), ότι υπάρχει αυτήν την περίοδο μία Μοναδική ευκαιρίας να μπει μία τάξη στην χώρα.

Πρέπει όλοι οι πολιτικοί να αφήσουν τα καραγκιοζιλίκια για το σπίτι και τους κολλητούς τους, και να κοιτάξουν να βάλουν το συντομότερο δυνατόν τη χώρα, στο σωστό δρόμο.

Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα