O dior στο καλλιμάρμαρο: οι εμφανίσεις επωνύμων

21:55 17/6/2021 - Πηγή: Fimotro

Λίγο πριν από τις 20:30 άρχισαν να φτάνουν στο Καλλιμάρμαρο οι πρώτοι καλεσμένοι του Οίκου Dior, προκειμένου να παρακολουθήσουν το σόου παρουσίασης της Cruise 2022.

Οι καλεσμένοι κατευθύνθηκαν στις θέσεις τους, όπου τους περίμεναν αναπαυτικά μαξιλάρια, ενώ μπροστά στα μάτια τους είναι έτοιμος ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί το σόου.

Λίγο πριν ξεκινήσει το σόου του Dior -Οι πρώτες φωτογραφίες

Εξω από το Καλλιμάρμαρο τα φλας αστράφτουν συνεχώς. H πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα

’21, Γιάννα Αγγελοπούλου, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά με την ενδυματολογική της επιλογή να τιμά την παράδοση, έχοντας έντονο τον συμβολισμό της Ελληνικής Επανάστασης.

Η κυρία Αγγελοπούλου φορά παραδοσιακό μαύρο πιρπιρί με χρυσά κεντήματα, ζώνη Ηπείρου και σκουλαρίκια ηπειρώτικα από το εργαστήριο Κούκου, αντίγραφα από κοσμήματα του Μουσείου Μπενάκη

Σικ εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία πόνταρε σε neutral αποχρώσεις, με τα χρυσά κοσμήματα να δίνουν την απαραίτητη λάμψη.


Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη προσήλθε στο σόου με φόρεμα στις αποχρώσεις του λευκού και διακριτικά κοσμήματα.

Με total black εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος συνδύασε το κοστούμι με κοσμήματα στον λαιμό και στα αυτιά, και headpiece. Το λουκ ολοκλήρωσαν υπέροχα κατακόκκινα παπούτσια.

Με κοστούμι εμφανίστηκε και η Αννα Βίσση, έχοντας τον αέρα της σταρ και φορώντας τα γυαλιά της.


Αννα Βίσση
Στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκαν και η Ολγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας.

The post O Dior στο Καλλιμάρμαρο: Οι εμφανίσεις επωνύμων appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα