O ayγουστος κορτω απαντα στις ''φωνες ασχημοσυνησ'' για τον αντρα του...

14:49 5/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Με ένα νέο προσωπικό του μήνυμα στο Facebook, ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ απαντά σε όσους του επιτέθηκαν, με αφορμή την ανάρτησή του για «Το Ποτάμι»...
Ο Κορτώ σημειώνει πως υπήρξαν «φωνές οργής και ασχημοσύνης» που τον «στόλισαν με δείγματα του πολιτισμού τους», καθώς «έφριξαν με την αναφορά ενός άντρα στον 'άντρα' του».
Οι αντιδράσεις προς τον γνωστό συγγραφέα προήλθαν μετά το χθεσινό μήνυμά του στο Facebook, όπου εξηγεί πως δεν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα
του Σταύρου Θεοδωράκη, γιατί είναι «ταγμένος στα βιλία και στον άντρα του».

Σήμερα, ο Αύγουστος Κορτώ αναφέρει: «Διόλου δεν με πτόησαν. Όποιος πολεμάει κι εχθρεύεται την αγάπη, και δη την αγάπη του αλλουνού, έχει χάσει προ πολλού το παιχνίδι της ζωής».

Ολόκληρο το μήνυμα του Αύγουστου Κορτώ:
«Χτες, ανάμεσα στην τόση καλοσύνη που μου δείξατε, υπήρξαν και κάμποσες φωνές οργής κι ασχημοσύνης που έφριξαν με την αναφορά ενός άντρα στον 'άντρα' του, και με στόλισαν ποικιλοτρόπως με δείγματα του πολιτισμού τους. Ωστόσο, διόλου δεν με πτόησαν. Όποιος πολεμάει κι εχθρεύεται την αγάπη, και δη την αγάπη του αλλουνού, έχει χάσει προ πολλού το παιχνίδι της ζωής».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα