Mπενυ, βγαινει και το κακο συναπαντημα

09:41 25/6/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει η Κατερίνα Παλαντίου
Αγαπητό Fimotro,
Φοβερη συνταγη: Μπριαμ Σαμαρα. Παιρνετε ένα κομμα υπο διαλυση, με αρχηγο βουλιμικο για εξουσια. Χτυπατε γρηγορα (για να καλυψουν τη δυσοσμια Μπενυ) νεα και αφθαρτα υλικα πρωτης ποιοτητος...
(Μπουμπουκος, Μητσοτακης,
Βαρβιτσιωτης, Βουλτεψη) και προσθετετε αργα αλλα μεθοδικα, δοκιμασμενα μπαχαρικα (Κοκκινος Πανος, πολιτιστικα γνωστος από τη συνεντευξη της πιτσας με τον Λεβεντη) μεχρι το μειγμα να δεσει. Το βαζετε στο φουρνο (ακομη κι αν ξερασει ένα η περισσοτερα από τα υλικα του) και το ορκιζετε βιαστικα, πριν υποστει τη φθορα του σαρκασμου από τα σαρκοβορα ΜΜΕ.
Με αυτό το ανατριχιαστικο πιατο ημερας, ο Σαμαρας καταφερε σε χρονο ντε-τε να αναθεωρησει το image του αποφασιστικου πρωθυπουργου που εχτιζε επι ένα χρονο, αφηνοντας (α) τον Μπενυ του 4% να του επιβαλλει ορους, ακομη και εναντιον του φιλου και συνεταιρου του Αβραμοπουλου, χωρις τον οποιο ο Αντωνης δεν θα ειχε γινει ποτε πρωθυπουργος (β) προικιζοντας τον Μπενυ και την ΠΑΣΟΚικη σφηκοφωλια της διαπλοκης με το ΥπΕξ των πολυτελων ταξιδιων και των μυστικων κονδυλιων (γ) αφηνοντας ανεγγιχτη την Υστερω Ολγα επειδη τρεμει τον θειο της, ακομη κι όταν εκεινη στα υστερικα ξεσπασματα βριζει θεους, δαιμονες, πρωθυπουργους και υπουργους Επικρατειας (δ) γελοιογραφωντας το υπουργικο συμβουλιο με τον Μπουμπουκο στο ανθυγιεινο υπουργειο και την Αλικη στο ναυτικο (τη μουτρου Φωφη ως μανα του φανταρου) (ε) καταφεροντας τελειωτικο χτυπημα στη μισητη οικογενεια Μητσοτακη, με τον Κυριακο ηδη να μετραει ωρες πριν την ηλεκτρικη εκκενωση 20,000 απολυσεωνβόλτ.
Και το απο-τελειωτικο γαρνιρισμα αυτου του κωμικοτραγικου τουρλου-τουρλου, είναι ο Μιχελακης (εδώ θελει γελιο και χειροκροτημα). Ευτυχως που δεν μπηκε και ο υιος Ψυχαρης στην κυβερνηση, γιατι τοτε το μπουλουκι θα επρεπε να φυγει παραυτα για περιοδεια με τον «Αγαπητικο της Βοσκοπουλας».
Όχι, σοβαρα όμως: Αυτό το υπουργικο συμβουλιο δεν το εφτιαξε ο Σαμαρας, αλλα το νέο υπεραφεντικο του, ο διαστροφικος Μπενυ. Μετρατε τωρα τις μερες, μεχρι ο Μπενυ να ξαναβρει (πισω από το μοχθηρο χαμογελο του) τον παλιο, κακο εαυτο του και να συνωμοτησει ακομη και με τον διαβολο (όπως εκανε και με τον Gap) εναντιον του τωρινου συνεταιρου του.
Πολιτικη επιστημονικης φαντασιας. Ποιος να το ελεγε σε εκατομμυρια ΝουΔουτζηδες πως, καποια αποφραδα μερα, η παραταξη τους θα εδινε κ*%ο στον Μπενυ. Για την Ελλαδα, ρε γαμωτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα