Mhnyma ειρηνης απο τον ομπαμα...

20:02 18/4/2013 - Πηγή: Fimotro
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μετέβη σήμερα στη Βοστώνη και έδωσε το «παρών» σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Τιμίου Σταυρού, στην περιοχή Γιούνιον Παρκ - Σάουθεντ, για απόδοση τιμών στα θύματα...
Μιλώντας στους παριστάμενους της διαθρησκευτικής τελετής, αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο και τον κυβερνήτη της Βοστώνης, αλλά και τον απλό λαό, για τη δύναμή του, είπε: «Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι το πνεύμα αυτής της πόλης παραμένει αλώβητο. Όλοι μας έχουμε συντριβεί με αυτό που συνέβη στην αγαπημένη
μας πόλη και στεκόμαστε στο πλάι σας, γιατί αυτή η πόλη είναι και δική μας αγαπημένη. Είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου και είναι γνωστή σε όλους, γιατί ακριβώς η Βοστώνη ανοίγει την καρδιά της στον κόσμο. Μπορείς να συναντήσεις μετανάστες που ενδυνάμωσαν αυτή την πόλη και το έθνος μας, κάθε φθινόπωρο συναντάς φοιτητές και κάθε άνοιξη τους συναντάς να έχουν αποφοιτήσει. Χρόνο με το χρόνο συναντάς τους καλύτερους ανθρώπους για την τέχνη, τον πολιτισμό, την επιστήμη και ανταλλάζεις ιδέες μαζί τους».
Στη συνέχεια είπε, απευθυνόμενος στους παριστάμενους: «Μπορεί η Βοστώνη να είναι το σπίτι σας, αλλά την διεκδικούμε και εμείς. Όπως εσείς, εγώ και η Μισέλ έχουμε περπατήσει σε αυτούς τους δρόμους, γνωρίζουμε τις γειτονιές και μπορούμε να πούμε: “Βοστώνη, δεν είσαι μόνη σου”».
Αργότερα, θυμήθηκε τα θύματα των αιματηρών επιθέσεων με τα ονόματά τους, και αναφέρθηκε στον καθένα ξεχωριστά με τρυφερά λόγια. Στη συνέχεια τόνισε: «Μην βλάπτετε πια τους ανθρώπους, ειρήνη».
Keywords
Τυχαία Θέματα