Kontρα συριζα - αδ. γεωργιαδη...

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την Ολομέλεια της Βουλής την ώρα που ο υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης ειρωνευόταν την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Κωνσταντοπούλου...

Ο Αδ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις εκκλήσεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου για «βοήθεια» όταν ήταν περικυκλωμένη από αστυνομικούς.
Είπε ότι έχοντας ζήσει την συνάδελφό του στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, «πρέπει να πω ότι την χρειάζεται (σ.σ. τη βοήθεια) και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να τη βοηθήσουμε».
Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας μεταξύ άλλων «αξιοπρέπεια» και ο Αδ. Γεωργιάδης απάντησε: «μας λέτε τρεις μέρες τώρα για «χούντα της κυβερνήσεως» και μας κάνετε μαθήματα για κοινοβουλευτική αξιοπρέπεια;».
Ο Υπουργός Υγείας σχολίασε και την παρουσία της Βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ρ. Μακρή στα κάγκελα της ΕΡΤ λέγοντας: «η εικόνα της κ. Μακρή στα κάγκελα ήταν υπεράνω κάθε προσδοκίας».
Εξυπνάδες, μαύρο χιούμορ και χυδαία επίδειξη πνεύματος που εκθέτουν εσάς και την κυβέρνηση», ήταν σχόλιο της Ζ. Κωνσταντοπούλου μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για όσα είπε ο Αδ. Γεωργιάδης.
«Υπάρχει και ζήτημα και βίας και ανομίας, η οποία προέρχεται από εσάς», είπε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα