KAYTO ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

18:03 27/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Από το : anatropi2020
Σε ναυάγιο, όπως αναμενόταν, φαίνεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ότι κατέληξε, μετά από τρισήμισυ ώρες, το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. Τον τόνο έδωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης...
που είναι, μέχρις ώρας, ο μόνος αρχηγός (ακολουθεί η κυρία Αλέκα Παπαρήγα) που έκανε κάποιες λιτές δηλώσεις έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, δημιουργώντας σαφώς την αίσθηση
της ολοκληρωτικής αποτυχίας. «Δεν κατάλαβαν οι άνθρωποι ότι εάν ο Ευρυβιάδης με τον Θεμιστοκλή δεν τα είχαν βρει το 480 π.Χ. δεν θα τους είχε γράψει η Ιστορία. Η καρέκλα, δυστυχώς, μερικών είναι πάνω από την Ελλάδα. Οψόμεθα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
Οι πρώτες πληροφορίες που φθάνουν στα μέσα ενημέρωσης από κυβερνητικούς κύκλους αναφέρουν ότι τη συμφωνία τορπίλισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, κάτι το οποίο μετέδιδε, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Δεν αποκλείεται την άποψη αυτή να την ασπασθεί και επισήμως η κυβέρνηση και, στις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός να κατηγορήσει ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά και να ανοίξει έτσι τον δρόμο προς τις πρόωρες εκλογές.
Στο πλαίσιο αυτό θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι συναντήσεις με στενούς συνεργάτες του που έχει προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Παπανδρέου.
Η κυρία Παπαρήγα άσκησε, τελικά, κριτική και στο ΠΑΣΟΚ και στη Ν.Δ., κάνοντας λόγο για αποτυχία του ευρωπαϊκού μοντέλου, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για "ιδεολογική τρομοκρατία τύπου Μπιν Λάντεν και ωμός εκβιασμός του λαού".
Keywords
Τυχαία Θέματα