Eyh taτουλη : απαιτειται η παρουσια ολων μας στις εκλογες

09:55 22/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Η Υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία, Εύη Τατούλη σε συνέντευξή της στο kalimera-arkadia.gr και στη δημοσιογράφο Έλλη Αρτοπούλου υπογράμμισε την κρισιμότητα αυτών των...
εκλογών. Μίλησε για το όραμά της για την Αρκαδία του αύριο, για την αγωνία που έχει όπως η κάθε Ελληνίδα μάνα και σύντροφος για το αύριο της χώρας, αλλά και για την ελπίδα που κρύβει η υποψηφιότητά της.
«Aπαιτείται η παρουσία όλων μας. Είναι κρίσιμη η περίοδος. Οφείλουμε ως πολίτες να αναλάβουμε
την ευθύνη να έχουμε την εκπροσώπηση που θέλουμε στο κοινοβούλιο. Ως προς την απαξίωση των κομμάτων, στην Ελλάδα έχουμε την τάση να μηδενίζουμε τους θεσμούς και ότι το πολιτικό σύστημα δεν είναι καλό. Όμως δεν φταίνε οι θεσμοί. Αν υπάρξουν ευθύνες τις επωμίζονται τα πρόσωπα που κάποια δεδομένη στιγμή εκπροσωπούν αυτούς τους θεσμούς. Το ζήτημα έχει να κάνει με τα πρόσωπα που έχουμε επιλέξει», τόνισε η Υποψήφια Βουλευτής.
Ο τόπος έχει ασύγκριτα πλεονεκτήματα.
Η κυρία Τατούλη μίλησε για το όραμά της για την Αρκαδία, αλλά και για τα βιώματά της. «Τα πρώτα βιώματα μου ήταν στην ταβέρνα του παππού μου Παναγιώτη στο υπέροχο χωριό μου, το Καστρί Κυνουρίας. Η Αρκαδία κάνει τεράστια βήματα στον τομέα των υποδομών της. Την επόμενη περίοδο και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους δήμους, την περιφέρεια όσοι βρεθούμε στην κεντρική πολιτική σκηνή θα είμαστε αρωγοί σε αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να πρωταγωνιστήσει η Αρκαδία στην Πελοπόννησο. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η Τρίπολη είναι η έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι ορεινοί μας όγκοι σε συνδυασμό με τις καθαρές μας θάλασσες, θεωρώ ότι έχουν τεράστιες τουριστικές δυνατότητες. Ακόμη το αεροδρόμιο της Τρίπολης, το οποίο θα το στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, θα αλλάξει το χάρτη της Αρκαδίας».
Η ανεργία δεν μπορεί να εξαφανιστεί με ένα μαγικό ραβδί.
Η ανεργία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και δεν μπορεί να εξαφανιστεί με ένα μαγικό ραβδί, υπογράμμισε η κυρία Τατούλη. «Έχουν περάσει οι εποχές των χειροκροτητών. Η διαδικασία της ανάπτυξης είναι επώδυνη και γίνεται βήμα- βήμα. Είναι το μόνο εχέγγυο ανατροπής του κακού κλίματος που υπάρχει στη χώρα. Και κυρίως όσον αφορά την ανεργία των νέων ανθρώπων. Στην Αρκαδία έχει ξεκινήσει η διαδικασία ανάπτυξης. Ας μην ξεχνάμε τις μαρίνες και τα λιμάνια που είναι ήδη σε εξέλιξη. Και από την άλλη η οργάνωση της πρωτογενούς παραγωγής σε μία διαφορετική βάση θα δώσει την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να κάνουν πιο δημιουργικά πράγματα».
Η ΝΔ απλώνεται σε μία πολύ μεγάλη ιδεολογική κρίσιμη μάζα
Η Υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας ξεκαθάρισε ότι θεωρεί ότι θα πρυτανεύσει η λογική στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. «Πιστεύω ακράδαντα ότι η ΝΔ είναι μία παράταξη που εκπροσωπεί πολύ περισσότερα από αυτά που εκπροσωπούσε στο παρελθόν. Απλώνεται σε μία πολύ μεγάλη ιδεολογική κρίσιμη μάζα που έχει ένα κοινό στόχο. Η χώρα να παραμείνει σε σταθερότητα. Η χώρα να μην χάσει τις θυσίες των πολιτών που έγιναν για τη δική της σωτηρία και θεωρώ ότι αυτό τελικά θα πρυτανεύσει και ότι η ΝΔ θα είναι εκείνη που θα αναλάβει το τιμόνι της χώρας την επόμενη ημέρα. Ωστόσο λόγω φύσης, της θηλυκής και λόγω ηλικίας, νομίζω ότι δεν είναι στην θετική κατεύθυνση να καταστροφολογούμε. Αυτός ο τόπος θα επιβιώσει σε κάθε περίπτωση και όλοι εμείς εδώ θα είμαστε εκείνοι που θα εγγυηθούμε αυτή την επιβίωση».
Keywords
Τυχαία Θέματα