''η χιος ειναι επιλογη ζωης μεχρι το τελος της πολιτικης μου καριερασ''...

09:00 22/1/2015 - Πηγή: Fimotro
«Η υποψηφιότητα μου στη Χίο είναι συνειδητή επιλογή. Είναι επιλογή ζωής μέχρι ...
το τέλος της πολιτικής μου καριέρας» δηλώνει ο υφυπουργός Αναπτυξης κ. Νότης Μηταράκης ο οποίος σε αυτές τις εκλογές κατεβαίνει στην Χίο από την Α' Αθήνας.

Λέει ακόμη: “Αυτήν την ώρα η πατρίδα μας αλλά και ο τόπος μας η Χίος χρειάζεται την υπέρβαση, το κάτι παραπάνω. Και γι’ αυτό ζήτησα από τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον Αντώνη Σαμαρά
να είμαι υποψήφιος στη Χίο.

Μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών ο κ. Μηταράκης λέει: «Αυτή τη μάχη της 25ης Ιανουαρίου στην οποία αναμετράται η ευθύνη με την ανευθυνότητα, η σταθερότητα με την περιπέτεια, η αλήθεια με τον λαϊκισμό «θα την δώσουμε ενωμένοι και θα την κερδίσουμε».

Αναφερόμενος στην σύγκρουση της Κυριακής υποστηρίζει: “απέναντι στην ανευθυνότητα και τον λαϊκισμό, του ΣΥΡΙΖΑ η φιλελεύθερη παράταξη και ο Α. Σαμαράς δίνουν μία και μόνο δέσμευση: Αμέσως μετά τη νίκη μας στις 25 Ιανουαρίου, θα κλείσει η τελευταία αξιολόγηση και με τη νέα συμφωνία θα βγούμε οριστικά πλέον από την εξάρτηση και τον αναγκαστικό δανεισμό.

Στο ερώτημα γιατί οι πολίτες να ψηφίσουν ΝΔ απαντά: «Έχουμε έτοιμο το Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης. Ένα πλήρες αναπτυξιακό σχέδιο που θα στηρίζεται: σε ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που θα φέρουν ανταγωνιστικότητα, σε ένα πρόγραμμα φορολογικών μειώσεων και στη συγκρότηση ενός δίκαιου κράτους που θα στηρίζει τους αδύναμους. Ένα σχέδιο που θα φέρει σταδιακά μέχρι το 2021, 54 δις στο ΑΕΠ της χώρας και 770.000 νέες θέσεις εργασίας. Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την επόμενη μέρα. Για την Ελλάδα της μετά των μνημονίων εποχής. ».

Μιλώντας για την θητεία του στα 2,5 χρόνια που κατείχε τη θέση του Υφυπουργού Ανάπτυξης λέει ότι “έκανε εκατοντάδες επαφές για την προσέλκυση νέων επενδύσεων στη χώρα και διαβεβαίωσε πως όλες αυτές οι επαφές, η εμπειρία και η γνώση που απέκτησε από την Υπουργική θητεία αλλά και την προσωπική του εργασία στο εξωτερικό μπορούν να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη της Χίου”.

Απευθυνόμενος στον λαό του νησιού δηλώνει: «Σήμερα όλοι κρινόμαστε από το τι μπορούμε να πράξουμε και από την αποτελεσματικότητά μας και όχι από την ανάπτυξη θεωρητικών σχεδίων ή και πειραματισμών. Οι πολιτικοί οφείλουμε να είμαστε χρήσιμοι για τους πολίτες και πάνω από όλα να είμαστε συγκεκριμένοι και αποτελεσματικοί. Αν επιθυμούμε να δούμε προκοπή και προοπτική για τους πολίτες της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών οφείλουμε όχι να υποσχόμαστε αλλά να υλοποιούμε συγκεκριμένα σχέδια. Σχέδια που μπορούν να γίνουν και να έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Η εποχή των μεγάλων υποσχέσεων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αν θέλουμε να υπηρετήσουμε τον άνθρωπο, δεν μπορούμε ως νέοι μάγοι να περιγράφουμε λύσεις που δεν υπάρχουν ή να μένουμε στις διαπιστώσεις. Έχουμε αγωνιστεί και έχουμε θεμελιώσει, με μεγάλες θυσίες όλων, την οριστική έξοδο από την κρίση. Οφείλουμε να διατηρήσουμε αυτά τα θεμέλια και να μην μπούμε σε νέες, ακόμη χειρότερες περιπέτειες που επιθυμούν να μας οδηγήσουν οι αναπαλαιωμένοι μαθητευόμενοι μάγοι. Αυτόν τον αγώνα πρέπει να συνεχίσουμε. Και να τον δώσουμε ενωμένοι ενάντια στον λαϊκισμό και την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ πλέον μιλάμε για το μέλλον του τόπου μας. Εδώ μιλάμε για το νησί μας. Για τους ανθρώπους μας. Για την επένδυση της ζωής μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα