Bρετανος υπεξ: οι μεταναστες ριχνουν το επιπεδο ζωης στην ευρωπη...

09:30 10/8/2015 - Πηγή: Fimotro
Καθώς τα κύματα των μεταναστών αρχίζουν και πιέζουν όλο και περισσότερο τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης ...
και όχι μόνο το Νότο, έρχονται και οι πρώτες δηλώσεις από επίσημα χείλη που δείχνουν τον έκδηλο εκνευρισμό αλλά και την έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής σκέψης.

Ενδεικτική είναι η πρόσφατη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Αγγλίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Σιγκαπούρη, κατηγόρησε τους μετανάστες που ψάχνουν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη, ότι ρίχνουν το επίπεδο της ζωής των Ευρωπαίων.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Φίλιπ Χάμοντ συνέχισε λέγοντας ότι πρώτη προτεραιότητα
της Βρετανίας είναι να βρεθεί ένας τρόπος να στέλνονται όλοι πίσω στις χώρες τους, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να αντέξει εκατομμύρια από μετανάστες της Αφρικής.

Σε άλλη δήλωσή του στο BBC είπε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι μετανάστες έρχονται στην Ευρώπη γιατί είναι σίγουροι ότι κανείς δεν θα κάνει τίποτα για να τους διώξει. Πρόσθεσε δε ότι θα πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα καταστολής στο Τούνελ της Μάγχης, ύστερα μάλιστα από την ανακάλυψη 19 παράνομων μεταναστών οι οποίοι είχαν καταφέρει να μπουν σε μία νταλίκα και να έχουν φθάσει αρκετά μέσα στο έδαφος της Αγγλίας πριν τους ανακαλύψουν.

Οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Αγγλίας έρχονται λίγες ημέρες μετά από αναφορά υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, οι οποία σημειώνει ότι η συμπεριφορά των Βρετανών στους δυστυχισμένους μετανάστες του Καλαί, αγγίζει τα όρια του πιο ακραίου ρατσισμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα