Aiσιοδοξια για τον σουμαχερ...

18:02 7/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Τρεις μήνες μετά το ατύχημα του και το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανταποκρίνεται στη θεραπεία που έχουν επιλέξει...
οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του βετεράνου οδηγού της F1, Ζαν Αλεζί, στο SpeedWeek. Ο Γάλλος που επισκέπτεται συχνά τον Σουμάχερ στο νοσοκομείο, είπε: «Στην αρχή ο Michael αντιδρούσε μόνο στον πόνο. Όταν για παράδειγμα τον τσιμπούσες. Όμως αυτό μπορεί να είναι και υποσυνείδητη αντίδραση του σώματος.
Στην τελευταία μου επίσκεψη στο νοσοκομείο, συνειδητοποίησα πως
κάτι είχε αλλάξει προς το καλύτερο, πως αντιδρά και στις φωνές μας. Ένιωσα ανακούφιση, μεγάλη χαρά για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που παρά τις διαψεύσεις της μάνατζερ του Γερμανού, έχουν επιβεβαιωθεί με φωτογραφίες της έπαυλης της οικογένειας στην Γενεύη, η Κορίνα Σουμάχερ ετοιμάζει ιατρική μονάδα για να μεταφερθεί εκεί ο σύζυγος της.

Την ίδια ώρα όπως μεταδίδουν σήμερα γερμανικά ΜΜΕ, ο 45χρονος βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο αυξημένης φροντίδας, γεγονός που δηλώνει ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα