3 μεγαλες αποκαλυψεις και μια ερευνα! - στο χωνι της κυριακης

11:58 31/3/2012 - Πηγή: Fimotro


Προσοχή, προσοχή, σας ομιλεί ΤοΧΩΝΙ. Αυτή την Κυριακή:· ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1:Το βρόμικο άρθρο που πέρασαννύχτα από τη βουλή για να πουλήσουν τα «φιλέτα» του τόπου μας, χωρίς ναρωτήσουν κανέναν!· ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2:Χρωστάς στεγαστικό στο... Παρακαταθηκών και Δανείων; Μέγα λάθος! Πούλησαν το δάνειό σου σε ξένα χέρια…
· ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
3:Η ύπουλη ρύθμιση που βάζειπρόστιμο σε όποιον Ελληνα τολμήσει να προσφύγει κατά των τραπεζών!· ΕΡΕΥΝΑ«ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ»: Ανοίγουμε τοφάκελο που ο υπουργός Χρυσοχοΐδης δεν τολμά να αγγίξει.Ακόμα, Το ΧΩΝΙ κρατάνε:· Ο ΤζίμηςΠανούσης στο «MOUNIAL-ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΛΟΓΑ:
«Οι μούτσοι που ψηφίζαμε‘γίναν καπεταναίοι»!· Ο ΧρόνηςΜίσσιος:
«Μη λέμε μαλακίες τώρα, βίαδεν είναι το γιαούρτι, τη βία την παράγει ολόκληρο το σύστημα»!· Ο ΤάσοςΘεοδωρόπουλος στο «CHREOPOLITAN» (και σε 666 λέξεις ακριβώς):
«Ναζί κανείς ή να μη ζει;»· Ο ΔημήτρηςΚαζάκης κάνει φύλλο και φτερό τημελέτη του ΔΝΤ που προβλέπει ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ εντός του 2012.και όπως κάθε Κυριακή:· 12ΣΕΛΙΔΟΕΝΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ:
9 στους 10 Ελληνες: «Το PSI έγινε μόνο για τους τραπεζίτες»!Το ΧΩΝΙ βγαίνει στις γειτονιές και κρεμιέται σταπερίπτερα όλης της χώρας και αυτή την Κυριακή με τιμή πώλησης 1,5 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα