18χρονος αποπειραθηκε να σκοτωσει 56χρονο στην κεφαλονια...

14:00 31/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Έναν 56χρονο αποπειράθηκε να δολοφονήσει ένας 18χρονος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο Αργοστόλι, ...
ωστόσο η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα μετά από συντονισμένη έρευνα αντρών της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο 56χρονος, μετά από αιματηρή συμπλοκή, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αττικής, ενώ ο 18χρονος συνελήφθη.

Ειδικότερα, ο 18χρονος, ύστερα από λεκτικό διαπληκτισμό για προσωπικές διαφορές με τον 56χρονο,
τον χτύπησε επανειλημμένως στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο (μέρος κόφτη μετάλλων), προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Στο πλαίσιο των εντατικών και συστηματικών αστυνομικών ερευνών που ακολούθησαν, ο 18χρονος εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής και ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Στη συνέχεια, με τη συνδρομή δύτη, εντοπίστηκε στο λιμάνι του Αργοστολίου, ο μεταλλικός κόφτης που είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης κατά το διαπληκτισμό και στη συνέχεια, είχε πετάξει στη θάλασσα.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 18χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια σιδερογροθιά. Ο 18χρονος συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα