'' να παγωσουν αμεσα τα χρεη ''...

13:15 13/2/2013 - Πηγή: Fimotro
Με αφορμή τις σχεδιαζόμενες κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και καταθέσεων που συμβάλουν στην φορολογική εξόντωση των πολιτών, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει μεταξύ άλλων, ότι έτσι η οικονομία, δεν πρόκειται να ανακάμψει...

«Ένα μεγάλο μέρος των πολιτών αδυνατεί να πληρώσει τους εξοντωτικούς φόρους, την ίδια στιγμή που ο πλούτος φοροδιαφεύγει και τυγχάνει προκλητικής ασυλίας. Αυτή είναι η αλήθεια που η κυβέρνηση επιμελώς αποκρύβει, ενώ, ταυτόχρονα, σχεδιάζει νέους ληστρικούς φόρους και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε κατασχέσεις μισθών,
συντάξεων, καταθέσεων και ενοικίων», τονίζει αρχικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και εν συνεχεία, κάνει αναφορά στους εργαζόμενους των 500 ευρώ και τους χαμηλοσυνταξιούχους:
«Οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι των 500 ευρώ, οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι επαγγελματίες που βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν, βρίσκονται στο στόχαστρο μιας ανάλγητης και ταξικής πολιτικής που βαθαίνει την ύφεση και διαλύει την οικονομία και την κοινωνία».
Κλείνοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «τα δημόσια έσοδα δεν πρόκειται να αυξηθούν όσο ακολουθείται η πολιτική της φορολογικής εξόντωσης των ασθενέστερων και μεσαίων στρωμάτων. Η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει όσο συνεχίζεται η πολιτική λιτότητας, ύφεσης και ανεργίας. Απαιτείται να παγώσουν άμεσα τα χρέη στην εφορία των άνεργων και των νοικοκυριών με μηδενικό εισόδημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα