'' η επιτροπη δε θα ελεγχει ''...

Μια επιτροπή που θα συντονίζει, αλλά δε θα ελέγχει την κυβέρνηση χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την πρόταση Βενιζέλου για τη σύσταση επιτροπής που έγινε, ως γνωστόν δεκτή από τους Αντώνη Σαμαρά και Φώτη Κουβέλη....

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή θα λειτουργεί με στόχο τον καλύτερο συντονισμό της κυβέρνησης καθώς τον τελευταίο καιρό προέκυψαν πολλά ζητήματα που έδειξαν τις
αδυναμίες του κυβερνητικού σχήματος. Για παράδειγμα, την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνομιλούσε με τον Γιώργο Προβόπουλο για το σχέδιο νόμου που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, την ίδια στιγμή προετοίμαζε η κυβέρνηση ανάλογο νομοσχέδιο.
Επίσης, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, το θέμα της ιθαγένειας και η αναστάτωση που προκλήθηκε θα μπορούσε να αποφευχθεί, καθώς ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ θα έβαζαν εκεί τις ''κόκκινες γραμμές '' τους.
Στόχος του Ευάγγελου Βενιζέλου με τη σύσταση της συγκεκριμένης συντονιστικής επιτροπής είναι όταν κατεβαίνει ένα σχέδιο νόμου να έχουν συμφωνήσει και τα τρία κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση και να μην υπάρξουν άλλα παρατράγουδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα