'' ειμαστε υποχρεωμενοι να λαβουμε μετρα ''...

13:25 6/10/2012 - Πηγή: Fimotro
Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μεταξύ άλλων, ο Φώτης Κουβέλης, κατά την ομιλία του στην Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ.
'' Το τελευταίο διάστημα, ο ΣΥΡΙΖΑ εντείνει ...
τις επιθέσεις του κατά του κόμματος μας.
Πρόσφατα οι επιθέσεις πήραν και προσωπικό χαρακτήρα'', σημείωσε ο πρόεδρος του κόμματος.
''Εγώ θα σταθώ στο ύψος και και το ήθος που χαρακτηρίζουν αυτές τις επιθέσεις που αποδεικνύουν απλώς πόσο έχει απομακρυνθεί ένα κομμάτι του χώρου αυτού από τις πρακτικές της ανανεωτικής Αριστεράς.
Θα παραμείνω αυστηρά σε πολιτικό επίπεδο. Κάτι ενοχλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι η αντοχή της ΔΗΜΑΡ. Είχε την ψευδαίσθηση ότι αναλαμβάνοντας κυβερνητικές ευθύνες και υποχρεώσεις η ΔΗΜΑΡ θα εξοστρακιζόταν από το χώρο της Αριστεράς και θα άφηνε το ΣΥΡΙΖΑ μόνο κυρίαρχο. Αυτό δε συνέβη, η ΔΗΜΑΡ άντεξε και οι προοπτικές και η πρόκληση ανασύνταξης ενός ευρύτερου χώρου- του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού- είναι μπροστά μας. Αυτό ακριβώς είναι που δε θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ'', τόνισε.
Ο Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε μέτρα.'' Οι πολίτες το αντιλαμβάνονται αυτό, γι' αυτό έχουν δείξει τεράστια υπομονή και αντοχή και βεβαίως απαιτούν οι θυσίες του αυτή τη φορά να πιάσουν τόπο, να μην πάνε και άλλα χρήματα σε βαρέλι δίχως πάτο, να παταχθούν φαινόμενα διαφθοράς και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος ''.
Keywords
Τυχαία Θέματα