'' διαφωνιες και οχι εμπλοκη με την τροικα ''...

17:54 9/3/2013 - Πηγή: Fimotro
«Εμάς δε μας τρομοκρατούν... δεν κάνω ούτε βήμα πίσω», διαμηνύει σε συνέντευξή του ο Πρωθυπουργός και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να διώξει επενδύσεις και ότι καταδημαγωγεί τους ανέργους...
Αναφορικά με τις συνομιλίες με την τρόικα, δηλώνει πως δεν υπάρχει καμία εμπλοκή. «Υπάρχει συζήτηση για το πώς θα εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα», διευκρινίζει στην εφημερίδα «Αξία και εκτιμά πως «τα ζητήματα αυτά δεν είναι δύσκολο να τα λύσουμε, γιατί πρόθεσή μας
είναι να εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε υπογράψει».
Σε ότι αφορά τις επιθέσεις στο πρόσωπό του μέσω δημοσιευμάτων, όπως στο περιοδικό «UNFOLLOW», το οποίο τον παρουσίαζε άσχημα κακοποιημένο και να έχει πυροβοληθεί, ο κ. Σαμαράς»εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχουν δει τι δημοσιεύουν δικά τους έντυπα και δημοσιογράφοι τους οποίους οι ίδιοι ανοιχτά προστατεύουν; Μέχρι και μένα εμφανίζουν επίσης πρωτοσέλιδο, πυροβολημένο στο κεφάλι με φωτομοντάζ, πρωτοφανούς κακοποίησης. Ούτε αυτό το αποκήρυξαν. Το «δε μασάμε» τους πείραξε; Να το ξέρουν λοιπόν: Εμάς δεν μας τρομοκρατούν. Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν», λέει συγκεκριμένα.
Επιπρόσθετα, με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του στην Τουρκία, ο πρωθυπουργός τονίζει ότι είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε επί της ουσίας τις σχέσεις μας με την ηγεσία της γειτονικής χώρας και να εξασφαλίσουμε ηρεμία στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. «Και τα δυο είναι απαραίτητα μαζί. Το ένα χωρίς το άλλο δεν έχει νόημα. Εμείς κάναμε και τα δυο. Και βρήκαμε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.
Keywords
Τυχαία Θέματα