Τσιπρας:η προταση της ελλαδας ειναι η μονη ρεαλιστικη προταση μεχρι τωρα-δεν αποδεχεται τις προτασεις των δανειστων

-ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/6.
-ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΠΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.

---ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΒΙΩΣΗΜΗ ΛΥΣΗ ,ΩΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ...

-ΕΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ε.Ε...ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.

-ΕΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ...Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

-ΕΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,ΤΟΤΕ Η Ε.Ε ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ.

-ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ
«Η πρόταση που έχει καταθέσει η ελληνική πλευρά παραμένει η μόνη ρεαλιστική και εποικοδομητική πρόταση στο τραπέζι», δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ.
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «εποικοδομητική» τη συζήτηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ανέφερε ότι στη συζήτηση των δύο ανδρών προστέθηκε αργότερα το επιτελείο του κ. Γιούνκερ και στη συνέχεια και ο πρόεδρος του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
ΠΡΕΖΑ TV
4-6-2015
Keywords
Τυχαία Θέματα