Τριτοκοσμικες εικονες σε εγκαταλελειμμενα κτισματα και πολυκατοικιες στο κεντρο της αθηνας κατεγραψαν οι υπηρεσιες της περιφερειας αττικης


Ανθρωποι και ποντίκια ζουν μαζί στα πεντακόσια κτίρια - υγειονομικές βόμβες που έχουν καταγράψει οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής. Την ώρα που εξελίσσεται ο καβγάς για τη χωροθέτηση χώρων κράτησης των λαθρομεταναστών, τριτοκοσμικές εικόνες επικρατούν σε εγκαταλελειμμένα κτίρια στο Κέντρο της Αθήνας.
«Διαμονή αλλοδαπών σε άθλιες συνθήκες. Διαβιούν άνθρωποι και τρωκτικά μαζί. Απορρίμματα και ούρα τρωκτικών παντού. Δυσοσμία. Κίνδυνος νοσημάτων. SOS», «χωματερή όπου διαβιούν άνθρωποι και ευμεγέθη τρωκτικά», «Διαπιστώθηκε σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος ελλιπής καθαριότητα, ιδίως στην κουζίνα και στο αποχωρητήριο από το οποίο αναδιδόταν αποπνικτική δυσοσμία», «στον χώρο του υπογείου υπάρχουν αποθήκες οι οποίες έχουν μετατραπεί σε διαμερίσματα, με κοινόχρηστα αποχωρητήρια, στις οποίες διαμένει μεγάλος αριθμός αλλοδαπών - μεταναστών σε άθλιες συνθήκες υγιεινής».
Keywords
Τυχαία Θέματα