Το χωνι καταγγελλει τον λουροπουλο του οπαπ-διαχειριζεται δημοσιο χρημα χωρις να το δινει σε ολουσ!


Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κίνηση από το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ. Με μια πρωτοβουλία από αυτές που δεν μας έχουν συνηθίσει οι εφημερίδες, Το ΧΩΝΙ θέτει το θέμα των χορηγιών και της διαφημιστικής καμπάνιας του ΟΠΑΠ. Με μια ανοιχτή επιστολή με τίτλο «Ο ΟΠΑΠ δεν είναι τσιφλίκι σας, κ.
Λουρόπουλε», που στέλνει στον επικεφαλής του ΟΠΑΠ Κωνσταντίνο Λουρόπουλο, η κυριακάτικη αντι-μνημονιακή εφημερίδα καταγγέλλει τις επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις. Καταγγέλλει τον κ. Λουρόπουλο γιατί δε δημοσιοποιεί τα στοιχεία σχετικά με το πού πάνε τα λεφτά του κρατικού μονοπωλίου στο οποίο είναι διορισμένος. Τον καταγγέλλει γιατί -σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει και ουδέποτε διέψευσε- μοιάζει κατευθύνει τεράστια κονδύλια σε μέσα που είναι αρεστά στον ίδιο και τους πολιτικούς του προϊσταμένους, φιμώνοντας ταυτόχρονα εκείνα που έχουν φωνή και ασκούν κριτική. Το ΧΩΝΙ καλεί τον κ. Λουρόπουλο σε δημόσιο διάλογο. Αν έχει τα κότσια...
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:
Ο ΟΠΑΠ
δεν είναι τσιφλίκι σας,
κ. Λουρόπουλε
Το ΧΩΝΙ, πιστό στις σταθερές του αξίες, δημοσιεύει σήμερα την επιστολή που έστειλε ο εκ των εκδοτών της εφημερίδας, Γιώργος Χριστοφορίδης, στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε., Κωνσταντίνο Λουρόπουλο. Υπάρχει και αυτός ο τρόπος επικοινωνίας όταν οι επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας με τον κ. πρόεδρο έβρισκαν διαρκώς τοίχο... Το ΧΩΝΙ, ζητώντας απλώς ισονομία και ισοτιμία, καλεί τον κ. Κ. Λουρόπουλο σε δημόσιο διάλογο. Περιμένουμε την απάντησή του, την οποία με χαρά θα δημοσιεύσουμε στην εφημερίδα μας...

κ. Λουρόπουλε,
Το ΧΩΝΙ είναι η μεγάλη αντι-μνημονιακή κυριακάτικη εφημερίδα που κυκλοφορεί σε όλη την ελληνική επικράτεια εδώ και ένα χρόνο. Αλλά αυτό, ασφαλώς, το γνωρίζετε.
Επίσης γνωρίζετε ότι Το ΧΩΝΙ δεν έχει ποτέ συμμετάσχει σε καμία διαφημιστική καμπάνια του ΟΠΑΠ. Το ΧΩΝΙ δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από τον Οργανισμό.
Γνωρίζετε, ακόμη, ότι εφημερίδες ανταγωνιστικές και με χαμηλότερη κυκλοφορία από Το ΧΩΝΙ έχουν εισπράξει χορηγίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κατά τη διάρκεια του 2012, αλλά και τους πρώτους μήνες του 2013.
Keywords
Τυχαία Θέματα