Προεδρος συλλογου γονεων στη λαρισα αναρτα ρατσιστικα βιντεο στο facebook

Μέσα σε κλίμα σοβαρών καταγγελιών εκτυλίσσονται, τις τελευταίες μέρες, οι διαδικασίες για την αναμενόμενη ένταξη των προσφυγόπουλων σε ένα από τα σχολεία της Λάρισας, καθώς στο 26ο δημοτικό σχολείο της πόλης, σύμφωνα πάντα με ενημέρωση του πρόεδρου του Συλλόγου γονέων, οι γονείς έχουν ταχθεί ενάντια στην ένταξη των προσφυγόπουλων στο συγκεκριμένο σχολείο.

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύτηκε ανακοίνωση-καταγγελία της διευθύντριας
του σχολείου, Κατερίνας Σταγιάννη, η οποία αναφέρει πως ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του σχολείου, Στέφανος Χαχάμης επιχειρεί «να δυναμιτίσει το κλίμα». Σύμφωνα με την καταγγελία της διευθύντριας του 26ου δημοτικού σχολείου Λάρισας, κ. Χαχάμης, μεταξύ άλλων, «δεν τηρεί τη νόμιμη διαδικασία λειτουργίας και επικοινωνίας του Συλλόγου Γονέων, εκδίδοντας ανακοινώσεις χωρίς συνεδρίαση του ΔΣ γονέων, καταγγέλλοντας ατεκμηρίωτα τη Διεύθυνση του Σχολείου άλλοτε ως πρόεδρος και άλλοτε ως ανυπόγραφο κείμενο "γονέων"».

Επίσης, σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου, ο Πρόεδρος του συλλόγου, μεταξύ άλλων, φέρεται να καλεί τους μαθητές, «να παρακολουθούν τις αναρτήσεις στο προφίλ του συλλόγου, στο Facebook, όπου αναρτώνται βίντεο ρατσιστικού περιεχομένου». Δειτε το προφιλ του εδω
Keywords
Τυχαία Θέματα