Π. σκουρλετης: προεδρος της δημοκρατιας απο την παρουσα βουλη σημαινει πρασινο φως στα μετρα χαρδουβελη

για τη συνέντευξη του Α.. Τσίπρα στο Reuter

Λέει ο κ. Μιχελάκης πώς θα πάμε σε άλλες χώρες που έχουν χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο και θα ζητήσουμε να κουρευτεί το χρέος.

Ναι, άκουσα πολλά πράγματα και θα τα πάρουμε ένα-ένα από την αρχή. Κατ΄ αρχήν ο κ. ΜΙχελάκης απόρησε γιατί αποτελεί αξιοσημείωτο γεγονός η δήλωση και μάλιστα η εκτίμηση που έρχεται από το εξωτερικό ότι δεν υπάρχει αναφορικά με τη συνέντευξη Τσίπρα
θέμα Grexit. Μα ο πρώτος που το έβαλε ξανά το τελευταίο διάστημα ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τον πιο επίσημο τρόπο κατηγόρησε το αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μίλησε για αστάθεια και περιπέτειες, βάζοντας δε στην έννοια της περιπέτειας και το ενδεχόμενο να φύγει η χώρα από την ευρωζώνη. Ήταν αυτός ο οποίος έστειλε εκείνο το σήμα στις αγορές, τις ενεθάρρυνε να αρχίσουν να επιτίθενται στη χώρα μας. Ήταν ο πρωθυπουργός λοιπόν που με τις δηλώσεις του τα τελευταία 24ωρα, υπονόμευσε την ίδια την προοπτική της χώρας, παίζοντας πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού. Άρα λοιπόν νομίζω ότι έχουμε υποχρέωση εμείς με υπεύθυνο τρόπο να τοποθετούμαστε σ΄ αυτά τα ζητήματα, παρόλο που από την αρχή, από το 2010 είχαμε κάνει ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί μια λύση ευρωπαϊκή, εντός της ευρωζώνης για την κρίση του ελληνικού δημόσιου χρέους.
Keywords
Τυχαία Θέματα