Ολες οι πληροφοριες για την αποπειρα χρηματισμου του παυλου χαϊκαλη,ωστε να ψηφισει υπερ για προεδρο της δημοκρατιας #ptd

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πλάκα, όταν κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά δεν σκέφτηκα στιγμή να ενδώσω, η αλήθεια πρέπει να λάμψει, δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για την καταγγελία ότι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν με 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Όπως δήλωσε ο βουλευτής των
Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο άνθρωπος που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει είναι πρώην σύμβουλος του Πάνου Καμμένου και προέρχεται απο τον τραπεζικό-οικονομικό τομέα.
Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος είπε ότι το όνομα του εν λόγω προσώπου δεν υπήρχε στις επίσημες καταθέσεις για να διασφαλιστεί το απόρρητο και να συλληφθεί επ' αυτοφώρω. Το όνομα δόθηκε όμως από την πρώτη στιγμή στην ασφάλεια -όπως είπε ο κ. Χαϊκάλης- και περίμενε τις διαδικασίες που ακολούθησαν.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι η συνομιλία με το πρόσωπο που φέρεται να πρότεινε το χρηματισμό στον κ. Χαϊκάλη έγινε με κάμερα-ρολόι. Υπήρξε δεύτερη συνάντηση, διάρκειας περίπου 15 λεπτών. Το υλικό της καταγραφής δόθηκε στην Εισαγγελία.
Όπως προκύπτει από τη συνέντευξη, αντίγραφα κράτησαν οι κκ. Καμμένος και Χαϊκάλης, ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς και συμβολαιογράφος στο εξωτερικό.

Καθορισμένη Τρίτη συνάντηση, με την οποία υποτίθεται ότι θα έκλεινε η συμφωνία, και για την οποία είχε ενημερωθεί η αστυνομία, ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή. «18:05 του στέλνω μήνυμα "πού είσαι, χάθηκες;"», «18:12 με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει θα τα πούμε μετά την Πρωτοχρονιά», είπε ο κ. Χαϊκάλης.
Keywords
Τυχαία Θέματα