Ολυμπιακοι αγωνες σε καιρους κρισης - αρθρο απο το πρεζα tv

Ολυμπιακός Ύμνος-ΔιασκευήΑρχαίο πνεύμα αθάνατο,χοντρέ πατέρα,του μοιραίου,του μιζαδόρου και του λαμογιούκατέβα με apache και άστραψε εδώ πέραστη χώρα της διαπλοκής και του εκσυγχρονισμού
Στον σοσιαλισμό,στο πάλεμα και το IMFΣτων ευγενών κρετίνων λάμψε την ορμήκαι με συρμάτινη κρεμάλα δέσε τους λαιμούς τουςκαι με φωτιά κάψε τους έκφυλους πολιτικούς.
Ντόπες,χορηγοί και νεοναζί φέγγουνε μαζί σου σαν ένας αλήτης multiplex λαόςκαι τρέχει προς την κάλπη
εδω προσκυνητής σου αρχαίο πνεύμα ακάθαρτο,κάθε χαζός.

Εν μεσώ γκρίνιας,τρομολαγνείας,αποτελεσμάτων εξετάσεων ούρων για ντόπινκ και λοιπών ρατσιστικών σχολίων,άρχισε την Παρασκευή αναγωστάκο μας, η μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού,αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Το 4ετες μνημόσυνο της ευγενούς άμιλλας,του υγιές ανταγωνισμού,της ειρήνης και της δημοκρατίας,άρχισε με απόλυτο οργασμό,έπειτα απο μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης που τα είχε όλα...εκτός βέβαια απο την ιστορία της αρχαίας Αγγλίας,διότι πολύ άπλα δεν υπάρχει “αρχαία Αγγλία”...αλλά δεν βαριέσαι...τα Ελγίνεια Μάρμαρα να είναι καλά και τα υπόλοιπα ιστορικά κλεπτά (απο το γλυπτά) ,τα οποία καμιά Ελληνική κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν είχε τα κάκαλα να τους τα ζητήσει πίσω.
Τρέμουν τα κόκαλα της Μελίνας απο τον τάφο του σοσιαλισμού του Ανδρέα,βλέποντας τα σημερινά μας χαλιά και το κατάντημα της νεότερης ιστορίας και πολιτισμού του τόπου μας,ο οποίος μένει απολίτιστος υπό τον φόβο του διωγμού,απο κλειστή κοινότητα που ακούει στο όνομα με τα αρχικά Ε.Ε , που δεν είναι άλλα απο τα συντηρητικά που κρατούν το Ελλαδιστάν στα ποδια του.
Ο Αγων τους.
Πραγματικά απορούμε,ποια σημασία έχει πλέον,το πανηγύρι που ακούει στο όνομα Ολυμπιακοί Αγώνες,απο την στιγμή που ίδιοι οι διοργανωτές,αλλά και οι συμμετέχοντες έχουν καταπατήσει με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο,όλα αυτά που πρεσβεύουν.
Τι σημασία έχει ο “Αγώνας”,όταν ο αθλητισμός έχει μετατραπεί σε εκφυλισμένο πρωταθλητισμό,απο ορμονιάριδες υπεράνθρωπους που στόχο έχουν ενα μετάλλιο για να πάρουν το μπόνους της εταιρείας που είναι χορηγός τους,μπας και καταφέρουν να φάνε και αυτοί κάποια καρβέλια ψωμί μαζεμένα,που τόσα χρονιά είχαν στερηθεί.
Στόχος πλέον είναι και θα είναι ένας. Να καταφέρεις να πουλήσεις με τον καλύτερο τρόπο εσένα,ξεπερνώντας τον εαυτό σου οχι ως αθλητής,αλλά ως χαμστεράκι που σε έχουν κουμπώσει με πολυβιταμηνούχα και λοιπές χημείες,ώστε να εκπληρώσεις την προσωπική σου ματαιοδοξία,γίνοντας σε παράλληλα η θλιβερή ιερόδουλη της αθλητικής πιάτσας. Και στη προκειμένη περίπτωση,όσο πιο μεγάλες είναι οι τιμές και οι τίτλοι,τόσο πιο πολύ έχεις κάνει τον εαυτό σου εμπορικό προϊόν.
Όσο πιο μεγάλος είναι ο φανατισμός του πλήθους απο αυτό που θα καταφέρεις...και αυτά που θα πεις αφού τα καταφέρεις...τόσο καλύτερο θα είναι το παραδάκι.
Σημασία εχει να το κάνεις,ώστε να υπάρχει η ψευδαίσθηση της εθνικής υπερηφάνειας του λαού σου και ο φανατισμός των σκατόμυαλων που κατά καιρούς προσκυνούν τα σώβρακα και τις φανέλες που τους πλασάρουν.
Αλήθεια αν
Keywords
Τυχαία Θέματα