Προβλεποmενα» τα τιmολογια της ντροπης που αποκαλυψε το χωνι για το ταχυδρομικο ταμιευτηριο


Πλήρης επιβεβαίωση του πρωτοσέλιδου δηµοσιεύµατος της περασµένης Κυριακής, που εξόργισε τη διοίκηση του (κρατικού) Ταχ. Ταµιευτηρίου, προκάλεσε σάλο και ερώτηση στη Βουλή.
Σάλο και ερώτηση στη Βουλή προκάλεσε η µεγάλη αποκάλυψη από Το ΧΩΝΙ της περασµένης Κυριακής ότι, την ώρα που ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται καθηµερινά και περισσότερο, µια κρατική τράπεζα
(το Ταχυδροµικό Ταµιευτήριο) ξοδεύει χιλιάδες ευρώ για να αγοράσει πανάκριβα ψυγεία για κρασιά, σχάρες ποδηλάτων, κοτσαδόρους για BMW και συναγερµούς, κάποια από τα οποία -µάλιστα- καταλήγουν στο σπίτι του «κυρίου προέδρου» Κλέωνα Παπαδόπουλου.
Ας θυµηθούµε, όµως, τι περιελάµβαναν τα τιµολόγια που χρεώθηκαν στην τράπεζα και έφερε στο φως Το ΧΩΝΙ της 22ας Ιουλίου, µε ένα ρεπορτάζ που έµελλε να επιβεβαιωθεί πλήρως:
● 4.920 ευρώ για συναγερµό στο σπίτι του Κλ. Παπαδόπουλου (24/2/11).
● 1.500 ευρώ για ψυγείο (συντηρητή κατά το πιο… κυριλέ) κρασιών µάρκας Liebherr, το οποίο παραδόθηκε επίσης στην προεδρική οικία στην Κηφισιά και το παρέλαβε, µάλιστα, η σύζυγος του Κ. Παπαδόπουλου (5/5/10).
● 1.718 ευρώ για αγορά και τοποθέτηση κοτσαδόρου στη BMW (23/12/10).
● 845 ευρώ για σχάρα ποδηλάτου µάρκας Thule (23/12/10).
η συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ, η απάντηση (;) του ΤΤ και οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, κου Αναστασιάδη που έφερε τις αποκαλύψεις από το ΧΩΝΙ στη βουλή, Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής 29 Ιουλίου
ΠΡΕΖΑ TV
29-7-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα