Με εσωτερικο δανεισμο θα πληρωθουν οι μισθοι στο δημοσιο για τον απριλιο-με τα λεφτα των ταμειων

ΣΤΟ ΑΙΣΧΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ
ΓΙΑ ΠΟΛΥ...
Από τα ασφαλιστικά Ταμεία θα εξασφαλίσει τελικά η κυβέρνηση την απαραίτητη ρευστότητα προκειμένου να πληρώσει μισθούς και συντάξεις Απριλίου.

Πως και στην περίπτωση των Δήμων, των Περιφερειών και τον φορέων του δημοσίου τα διαθέσιμά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι την Παρασκευή.

Μάλιστα το υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων έστειλε τελεσίγραφο στους διοικητές των Ταμείων προκειμένου να μεταφέρουν τα διαθέσιμά τους στην ΤτΕ. «Έως την Παρασκευή να λάβετε απόφαση για το ύψος των διαθεσίμων που μπορείτε να μεταφέρετε στην Τράπεζα της Ελλάδος» ανέφερε το έγγραφο του υπ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του ΟΔΔΗΧ στους διοικητές των Ταμείων, οι οποίοι κλήθηκαν το πρωί σε έκτακτη σύσκεψη.
Keywords
Αναζητήσεις
θα πληρωθουν οι μισθοι για απριλιο
Τυχαία Θέματα