Τι απαντα ο ανδρεας φουστανος για την ανακοινωση της δεη...

17:15 22/4/2015 - Πηγή: Fimotro
«Εμείς, λόγω πίεσης από το κόψιμο του ρεύματος, μαζέψαμε κάποια χρήματα και δώσαμε 120.000 ευρώ έναντι ...
προς τη ΔΕΗ, για να επανασυνδεθεί το ρεύμα. Και καλά έκανε η ΔΕΗ κι έκοψε το ρεύμα, εφόσον δεν αποδίδονται τα χρήματα», δήλωσε στο protothema.gr ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, Ανδρέας Φουστάνος, που είναι διαχειριστής του 17όροφου κτηρίου.

«Οι ενοικιαστές κι οι ιδιοκτήτες του κτηρίου
δεν έχουν πληρώσει κοινόχρηστα για πολύ καιρό. Υπάρχουν καταστάσεις που το επιβεβαιώνουν. Η ιδιαιτερότητα του κτηρίου αυτού είναι το γεγονός ότι υπάρχει ένα ρολόι και οι ενοικιαστές κι ιδιοκτήτες, εάν δεν πληρώσουν τα κοινόχρηστα, δεν πληρώνεται και η ΔΕΗ», τόνισε ο κ. Φουστάνος, προσθέτοντας πως «το χρέος των ιδιοκτητών κι ενοικιαστών προς τη διαχείριση είναι 1,5 εκατομμύρια ευρώ».

«Στη ΔΕΗ οι οφειλές είναι 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το χρέος είναι χρέος των τελευταίων έξι ετών από την εποχή που η διαχείριση ήταν στον κ. Μπάμπη Βωβό. Οταν έγινε η πτώχευση του κ. Βωβού η διαχείριση πέρασε σε άλλα χέρια. Εγώ ανέλαβα το τελευταίο εξάμηνο», συνέχισε, σημειώνοντας πως «κάθε μήνα οι ιδιοκτήτες κι ενοικιαστές λαμβάνουν ένα χαρτάκι με τα κοινόχρηστα, που έχουν μέσα και τη ΔΕΗ, αλλά δεν τα πληρώνουν. Αυτό το έχει αναλάβει λογιστικό γραφείο. Εγώ απλώς επιτηρώ εάν γίνονται τα πράγματα, όπως πρέπει».
Keywords
Τυχαία Θέματα